Connect with us

Hírek

Legyél te is hős!

Képesek vagyunk pozitív irányba változni, és ez nemcsak ránk, hanem másokra is hatással van! – ebben hisznek azok a közéleti személyiségek, a Hősök Tere nagykövetei, akik csatlakoztak a 30 napos Hősök Tere kihíváshoz. A szarvasi karatésok is csatlakoznak e mozgalomhoz.

A Hősök Tere Kezdeményezés nagykövetei 30 napon át mindennap megtesznek valami olyat, amit eddig nem mertek, vagy változtatnak valamin, amin eddig nem tudtak. És mindezt nemcsak magukért teszik, hanem másokért is. Saját példájukon keresztül bizonyítják, hogy meg tudnak változni. Arra buzdítanak ezzel minket is, hogy 30 napon át tegyünk meg valamit, amit eddig nem mertünk vagy nem akartunk, de vállalásunk olyan legyen, ami nemcsak ránk, hanem másokra is pozitív hatással van.  hosoktere.org olda

Erre vállalkoznak városunk harcművészei is Lovász György, Lipták Tibor és Ruzsinszki György vezényletével. Az edzők a mindennapi tréningeken is eddig is próbálták pozitív irányba terelni növendékeiket, akiknek a soraiban lévő sikeres sportolók az iskolákban és a hétköznapokban is sikerrel teljesítenek. A programnak megfelelve az egyesületi tagok 30 napon keresztül ezt most kiterjesztik az edzőtermen kívülre is. Mindhárman úgy gondolják, hogy a mozgalomhoz csatlakozással a fiatalok még jobb emberekké válhatnak és ugyanígy hatnak majd közvetlen környezetükre is.

A napi jótéteményekről az egyesület a www.facebook.com/karateszarvas oldalán ad híradást, ahol szívesen fogadják a kezdeményhez csatlakozni vágyókat is. A mozgalomról bővebb információ a www.hosoktere.org oldalon, valamint www.facebook.com/events/847618201985643/ oldalon olvasható.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Újraéled a tradicionális kardvívás Szarvason

Sport

Schubert Henriett és Babák Zoltán (Fotó: Hegedűs Éva) Schubert Henriett és Babák Zoltán (Fotó: Hegedűs Éva)

Babák Zoltán: Elérkeztünk oda, hogy át kell gondolnunk, merre tovább

Politika

Hirdetés

Archívum

2015. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Friss

Connect