Connect with us

Békésszentandrás

Polgárőr Mikulások szolgálatban

Polgárőr Mikulások szolgálatban
Polgárőr Mikulások szolgálatban

A Szarvasi Polgárőr Egyesület tagjai két településen, Szarvason és Békésszentandráson látnak el szolgálatot. Így a Polgárőr Mikulások is két helyre érkeztek meg, péntek délután Békésszentandrásra a Szent László utcába, ahol kerékpárosokat és gyermekeket mikulás csomaggal ajándékoztak meg. A csomagokba jól láthatósági mellényt, szaloncukrot és a rendőrség közbiztonsági szórólapjait helyezték el. Polgárőrök a 100 csomag szétosztásával a biztonságos kerékpározásra hívták fel a figyelmet. A csomagok átadása előtt a megajándékozottaktól a mikulások megkérdezték, mi a kerékpárok teljes felszereltsége. Megnyugodhattunk a megkérdezettek nagyjából tisztában voltak a pontos felszereltséggel, még ha a jelenlévő kerékpárok nem erről tanúskodtak. Mindenki megígérte, hogy pótolja a hiányosságokat. A mikulások megjelenését mindenki örömmel fogadta, integettek nekik, fényképezték őket, a kamionosok hangos dudálással fejezték ki tetszésüket. Sikerült egy kis örömöt, kellemes hangulatot vinni a hétköznapok szürkeségébe.
A Polgárőr Mikulások szombat reggel ígéretükhöz híven, Szarvason a Spar áruház mellett osztogatták a 100 csomagot. Hasonló fogadtatásban volt részük, mint pénteken Békésszentandráson, tetszett a gyerekeknek, felnőtteknek, kamionosaknak.
A polgárőr tapasztalat viszont szomorú volt, mert sokkal hiányosabbak voltak a kerékpárok Szarvason, mint Békésszentandráson.
A csomagok szétosztása után a mikulások Szarvas belvárosában közbiztonsági szóróanyagot osztogattak a lakosság körében.
Reméljük nem csak szórakoztató, de hasznos is volt a mikulások látogatása.

Köszönjük támogatóinknak a mikuláscsomag osztásához való hozzájárulásukat.

Szarvasi Polgárőr Egyesület és  Békésszentandrási csoportja

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Molnár János (gitár) és Nánási Attila (ének, gitár), Czibulya Zsuzsanna (hegedű) Molnár János (gitár) és Nánási Attila (ének, gitár), Czibulya Zsuzsanna (hegedű)

Saját dalokkal lepi meg a közönséget az ART zenekar

Beharangozó

Luca napi fénykereső – iskolai játszóház a Gyakorlóban

Oktatás

Elkészült a szarvas városi geotermikus rendszer fejlesztés II. üteme

Szarvas

Felhívás – Túzok Vándorkupa alkotói pályázatra

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2015. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect