Connect with us

Szarvas

Lopások Szarvason: őrizetben a gyanúsított

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint három kerékpárt lopott el Szarvason. Emellett egy ház udvarából kakasokat, gyöngyösöket, tyúkokat, egy másik házból pedig edényeket, televíziókat és készpénzt tulajdonított el.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2016. január 28-án bűnügyi őrizetbe vett egy szarvasi férfit. A 30 éves F. Lajos több, Szarvason történt vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A férfi a nyomozás jelenlegi adatai alapján 2016. január 11-én a Szabadság úton, egy üzlet elől ellopott egy lezárt kerékpárt. Ezt követően, 2016. január 26-án egy lépcsőházból tulajdonított el egy olyan biciklit, amit a tulajdonosa nem zárt le, majd 2016. január 27-én 14 óra és 2016. január 28-án 9 óra között szintén egy lépcsőházból egy lezárt kerékpárt vitt el. Emellett a gyanú szerint 2016. január 27-én 23 óra és 2016. január 28-án 6 óra között megbontotta egy családi ház kerítését és a ház udvaráról kakasokat, gyöngyösöket és tyúkokat tulajdonított el. Ezután, 2016. január 28-án, a délelőtti órákban befeszítette egy ház ajtaját, majd két televíziót, valamint egy edénykészletet és készpénzt tulajdonított el az épületből.

Az elfogást követően a nyomozók házkutatást tartottak a férfit lakóhelyén, ahol megtalálták a három kerékpárt, az edénykészletet, illetve az ellopott háziállatok egy részét. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 30 éves szarvasi F. Lajos ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
2016. január 29. 12:29

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect