Connect with us

Hírek

Család ellen nincs orvosság Szarvason

A Délután a legjobb és a Páratlan páros című komédiák szerzőjének (Ray Cooney) Család ellen nincs orvosság című darabját hosszú évek óta fergeteges sikerrel játsszák világszerte. A szarvasi nézők is felhőtlen szórakozásra számíthatnak, mert ebben a londoni korház orvosi szobájában játszódó komédiában egymást érik a mulatságosabbnál mulatságosabb fordulatok.

Egy nemzetközi konferencia, egy nős neurológus, aki élete legfontosabb előadására készül, egy 18 éve nem látott szerető, aki ekkor tér vissza szerelmük gyümölcsével, egy gyanakvó feleség, aki előtt mindent magára vállal a hűséges barát, egyre több paróka és főnővér, nyugtató injekció és whisky, kerekesszék és ablakpárkány, őrmester nagybácsi és aranyér, tündérjelmez és varázspálca, bonyolultabbnál bonyolultabb szituációk. Ebben a helyzetben vajon mit tehet az ember? Vállalja a botrányt vagy meneküljön füllentésről füllentésre, egyre zűrzavarosabb és egyre mulatságosabb helyzetekbe sodorva magát? Ray Cooney szerint egyértelműen a második megoldás a helyes, és csak hálásak lehetünk neki. „A színház előcsarnokában nevetőgörcsoldókat kellene árusítani”- írták a londoni bemutató után.

Jöjjenek velünk egy kórház orvosi szobájába, ahol sok félreértés, átöltözés, rossz tomporba beadott nyugtatóinjekció ellenére egy fiú végre megtalálja az apát, akire mindig is vágyott, még akkor is, ha talán nem ő az igazi. Ray Cooney komédiáját hosszú évek óta fergeteges sikerrel játsszák az egész világon.

Most a Szarvasi Vízi Színházba érkezik ez a fergeteges komédia, a Veszprémi Petőfi Színház jóvoltából, július 30-án szombaton, este fél 9-kor.

Mi is csak azt tudjuk ajánlani, „Nevetőgörcsoldóját ne hagyja otthon”.

Fotó: Petőfi Színház

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Bronzérmes ifik

Hírek

Művészetek színes kavalkádja a Gyakorlóiskolában

Hírek

Gruner Benedek (Fotó: Babák Zoltán) Gruner Benedek (Fotó: Babák Zoltán)

Mozgalmas hétvégéje volt a szarvasi teniszezőknek

Hírek

Fotó: Ignácz Bence (A-TEAM) Fotó: Ignácz Bence (A-TEAM)

Színes sokszínű nyár! avagy Kövesd a szarvast…

Hírek

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect