Connect with us

Hírek

Török Ildikó különleges dalestje

Török Ildikó
Török Ildikó

Hétfőn este a Szarvasi Vízi Színház vendége a Dal a Víz fölött programsorozat keretében Török Ildikó operaénekes volt. Az este házigazdája Dr. Szilvássy Orsolya főiskolai docens, aki bemutatta az este vendégét, Török Ildikót. A művésznő az elmúlt évben is sikerrel szerepelt Szarvason. Az viszont ritkaság, hogy operaénekes áll a Vízi Színház színpadán, így egy nagyon kellemes este részese lehetett a közönség.

Török Ildikónak – aki a magánéletben optometrista, saját üzlettel – az éneklés a szenvedélye, amit folyamatosan fejleszt, csiszolgat. Ennek eredménye, hogy hétfői előadásában operaáriákkal kezdett, a középső blokkban népszerű, de igényes dalokat adott elő, az est harmadik részében visszatért igazi „terepére”, az operához. És itt következett a meglepetés: az utolsó dalként egy kortárs zeneszerző áriáját hallhattuk, amit Lányi Lala (Kozmix) művész úr és Török Ildikó hangjára írt a zeneszerző és szövegíró Lantos-Lyka Antal. Sőt egy egész operát, amelyben a művésznőnek nemcsak magas „C”-t, kell énekelnie, hanem az eggyel magasabb „D”-t is, amire nagyon kevesen képesek. Ebből a műből hallhattuk a Szerelem áriáját Török Ildikó és Lányi Lala (Kozmix) előadásában, amelyben elhangzott az a bizonyos magas „D” is, amit ráadásként meg is ismételtek.

A műsort színesítette a művésznő nővére és táncpartnere előadása, akik standard táncokat mutattak be a közönségnek.

Különleges este volt.

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Szemerédi Bernadett és Korcsmáros György (Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia) Szemerédi Bernadett és Korcsmáros György (Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia)

Színház a színházban

Cervinus Teátrum

Huszonkettedszer éledtek újra az aratási hagyományok Ezüstszőlőben

Szarvas

Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia

Örömzene, örömtánc

Cervinus Teátrum

Dósa Zsuzsa Dósa Zsuzsa

Harminc éve a pályán

Cervinus Teátrum

Hirdetés

Archívum

2016. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategóriák

Friss

Connect