Connect with us

Csabacsűd

Sorversenyből ellőtt szabadrúgással vitték el a köröstarcsaiak a három pontot Csabacsűdről

Köröstarcsa csapatát fogadta vasárnap a Csabacsűdi GyLSE. Az első figyelmeztető jel az volt, amikor a vendégek a 15. percben a hálóba juttatták a labdát, de a partjelző lest intett. Az eredmény maradt a 0-0, de a vendégek játéka mintha kezdett volna összeállni.

Aztán a 40. percben olyan gyakorlatot láttunk, aminek egyelőre keressük a nevét, de a mutatvány leginkább egy sorversenyre hasonlított. Büntetőhöz jutottak a vendégek olyan jó 20-25 méterről. Hatan álltak a labda mögé, jobbról és balról is hárman-hárman. A bíró sípjelére a két oldalról felváltva nekifutottak és átlépték a labdát, majd az utolsó játékos egyből kapura lőtte. A látványos előadás megzavarta a hazaiakat. A lövés a felső kapufáról levágódott, amit Lánczi Sándor fejelt a kapuba a dermedt védők között.

A félidő lefújása előtt adódott lehetőség az egyenlítésre. Kasik Márk szabadrúgását Endrefalvi Erik csúsztatta tovább. A labda az embertömegen akadálytalanul átjutott, de elakadt a vendégek kapusában, Kurucz Jánosban, akinek fogalma sem volt hol jön a labda, de a saját kifejezésével élve, “jó helyen szotyizott”.

A pályán már izzott a hangulat, de Gebei József játékvezető kézben tartotta az események folyását, de valószínűleg ő is fellélegzett, hogy lefújhatta az első félidőt.

Hiába irányította a játékot a második félidőben a Csabacsűd, sajnos nem sikerült az egyenlítés sem, így mindhárom pontot a tarcsaiak vihették haza.

Csabacsűdi GyLSE – Köröstarcsa 0–1 (0–1)

Csabacsűdi GyLSE: Jansik János, Sovány Pál, András Attila Xavér, Sonkoly Lajos, Hraskó Tibor, Kasik Márk (75” Bobvos Richárd), Bertók Gergő, Sándor János, Nyemcsok Mihály, Endrefalvi Erik, Viszkok Gábor

Kispad: Sonkoly Lajos vezetőedző, Gazsó Péter technikai vezető, Hudák Roland, Vaskor Csaba, Majoros Attila

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Szilvanapi sakkverseny tizedszer

Sport

Majoros Flóra küzd a védelemmel (Fotó: Babák Zoltán) Majoros Flóra küzd a védelemmel (Fotó: Babák Zoltán)

Harcos győzelemmel kezdtek női kézilabdázóink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Ezerháromszázan vágtak neki az M44-esnek szombaton

Csabacsűd

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Megnyert mérkőzést engedtek el Csabacsűdön

Csabacsűd

Hirdetés

Archívum

2016. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategóriák

Friss

Connect