Connect with us

Csabacsűd

Sorversenyből ellőtt szabadrúgással vitték el a köröstarcsaiak a három pontot Csabacsűdről

Köröstarcsa csapatát fogadta vasárnap a Csabacsűdi GyLSE. Az első figyelmeztető jel az volt, amikor a vendégek a 15. percben a hálóba juttatták a labdát, de a partjelző lest intett. Az eredmény maradt a 0-0, de a vendégek játéka mintha kezdett volna összeállni.

Aztán a 40. percben olyan gyakorlatot láttunk, aminek egyelőre keressük a nevét, de a mutatvány leginkább egy sorversenyre hasonlított. Büntetőhöz jutottak a vendégek olyan jó 20-25 méterről. Hatan álltak a labda mögé, jobbról és balról is hárman-hárman. A bíró sípjelére a két oldalról felváltva nekifutottak és átlépték a labdát, majd az utolsó játékos egyből kapura lőtte. A látványos előadás megzavarta a hazaiakat. A lövés a felső kapufáról levágódott, amit Lánczi Sándor fejelt a kapuba a dermedt védők között.

A félidő lefújása előtt adódott lehetőség az egyenlítésre. Kasik Márk szabadrúgását Endrefalvi Erik csúsztatta tovább. A labda az embertömegen akadálytalanul átjutott, de elakadt a vendégek kapusában, Kurucz Jánosban, akinek fogalma sem volt hol jön a labda, de a saját kifejezésével élve, “jó helyen szotyizott”.

A pályán már izzott a hangulat, de Gebei József játékvezető kézben tartotta az események folyását, de valószínűleg ő is fellélegzett, hogy lefújhatta az első félidőt.

Hiába irányította a játékot a második félidőben a Csabacsűd, sajnos nem sikerült az egyenlítés sem, így mindhárom pontot a tarcsaiak vihették haza.

Csabacsűdi GyLSE – Köröstarcsa 0–1 (0–1)

Csabacsűdi GyLSE: Jansik János, Sovány Pál, András Attila Xavér, Sonkoly Lajos, Hraskó Tibor, Kasik Márk (75” Bobvos Richárd), Bertók Gergő, Sándor János, Nyemcsok Mihály, Endrefalvi Erik, Viszkok Gábor

Kispad: Sonkoly Lajos vezetőedző, Gazsó Péter technikai vezető, Hudák Roland, Vaskor Csaba, Majoros Attila

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Kicsit csúszik a jégpálya

Hírek

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Régen állt fel ilyen erősen a szentandrási sakkcsapat

Békésszentandrás

Molnár József polgármester és Kasikné Csík Zsuzsanna jegyző Molnár József polgármester és Kasikné Csík Zsuzsanna jegyző

Az illegális hulladék felszámolását célozza meg Csabacsűd

Csabacsűd

Szakszövetségi elismerés sárkányhajósainknak és Szarvasnak

Hírek

Hirdetés

Advertisement

Archívum

2016. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategóriák

Friss

Connect