Connect with us

Hírek

A Szarvasi FC ismét a Dévaványát fogadja, ezúttal a Magyar Kupában

A legizgalmasabb szakaszához érkezett a labdarúgó Magyar Kupa megyei szakasza. Már csak négy együttes maradt állva, amely augusztus 30-án dönti el az országos táblára jutás sorsát. Az MLSZ területi igazgatóságán nyilvános keretek között tartották meg hétfőn a sorsolást. Szarvasi szempontból a legkedvezőbb forgatókönyv szerint zajlott le a procedúra.

A kiírása szerint a sorsolásnál nem lehettek tekintettel arra, hogy a korábbi körben (körökben), mely csapatok játszottak hazai pályán, illetve idegenben. Ezúttal is a kihúzás sorrendje döntötte el, kik szerepelhetnek odahaza. A csapatokat a következő sorrendben húzták ki az urnából: Méhkerék, Kondoros, Szarvas, Dévaványa. A Méhkerék tehát odahaza fogadja a Kondorost, a Szarvas pedig a Dévaványát látja vendégül. Döntetlen esetén nincs hosszabbítás, nyomban büntetőpárbaj dönt a továbbjutásról.

A Magyar Kupa 3. fordulója párosítása: Méhkeréki SE–Kondorosi TE, Szarvasi FC–Dévaványai SE. A hivatalos játéknap: augusztus 30., szerda, 17.00.

Fotó: A csapatok képviselői (balról): Kovács Gyula, Tímár Zoltán, Bíró Róbert és Rohony Gábor

Kiemelt

Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva) Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva)

Ötezer szelet tortával készül a Magyar Ízek Utcájába a szarvasi cukrászmester

Szarvas

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2017. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect