Connect with us

Csabacsűd

Második alkalommal ültek össze karácsonykor Csabacsűd civiljei

Második alkalommal ülték közös karácsonyukat Csabacsűd civil szervezetei: a Szlovák Önkormányzat Csabacsűd és a Csabacsűdi Szlovák Kör, a Csabacsűdiek Baráti Köre Hagyományőrző Egyesület, a Csabacsűdi Mozgáskorlátozottak Egyesülete, a Csabacsűdi Nagycsaládosok Egyesülete, a Csabacsűdi Nyugdíjas Klub, valamint a Hagyományőrző Népdalkör.

– A tavalyi évhez hasonlóan az idén is a csabacsűdi civil szervezetek összefogásával kerül megrendezésre ez a nagyon szép este. Ez jelenti azt, hogy a csabacsűdi civil szervezetek békességben tudnak egymással dolgozni, összefogni. Most is összejöttek, gondolkoztak. Összejöttek, létrehoztak – mondta az est háziasszonya, Liszkai Ágnes köszöntőjében. – Ez az összefogás kicsin falunkban a legfontosabb, hiszen nagy dolgokra vagyunk hivatottak, és közösen, egymás segítésével ezeket a terveket valóra is tudtuk váltani.

Molnár József polgármester megköszönte az egész évi partnerséget az önkormányzat nevében, amit a település polgárai tanúsítottak, majd mindenkinek áldott és békés ünnepeket, eredményekben gazdag új évet kívánt.

Láng Pál evangélikus lelkész ünnepi gondolatait a feltétel nélküli szeretet köré fonta.

Az est kulturális programját a Cervinus Teátrum két művésze, Rigler Renáta és Polák Ferenc, majd a Hagyományőrző Népdalkör biztosította.

Kiemelt

Csaba napján kiállítással ünnepelt Csabacsűd

Csabacsűd

Olimpiai bajnokok a víz fölött

Csabacsűd

Aranyosszigeti magyar anyanyelvi és olvasótábor

Csabacsűd

Ballagás és tanévzáró ünnepség a Trefortban

Csabacsűd

Hirdetés

Archívum

2018. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Connect