Connect with us

Békésszentandrás

Fejben jobban bírták a csabacsűdiek a szentandrási rangadón

Rangadóra került sor a hétvégén a Békés megyei másodosztály északi csoportjában. A Hunyadi a Csabacsűdöt fogadta Körös-parti pályáján szombaton. Hűvös, időnként fel-feltámadó szél és rövid záporok tarkították a Modes Ottó vezette mérkőzést.

A 7. percben Kajtár István szabadrúgásából Kasnyik Dávid csúsztatott Wéber Csaba hálójába. Az alacsony edzéslátogatottságot felmutatni tudó, de a mérkőzésen addig domináló hazaiakat ez megzavarta, és a vendégek magukra találtak.

A 16. percben Tasi Norbert szépen látta a rést a kapufán belül, és lőtte is volna oda, de Hudák Roland résen volt. Pont annyit tudott beleérni, hogy a labda egy centivel a kapufán kívül távozott a játéktérből.

A második félidőben egy csabacsűdi szögletből egy fejes tartott kapura. Olasz Imre igyekezett fejjel eltéríteni, de nem tudott akkorát emelkedni, hogy elérje, ami talán szerencsésebb is volt, mert a kapufáról kifelé pattant a labda.

Nagyjából ez a kettő volt a legnagyobb, gólveszélyt jelentető helyzet a kapukra.

Mindkét csapat már az alsó-felsőházi esélyeket figyeli egyik szemével. A Hunyadi a jövő héten Berénnyel játssza az alapszakasz utolsó mérkőzését. Aki nyer megy a felsőházba.

– A Csabacsűd-Szentandrás mindig rangadó. Az elején a szabadrúgásnál vagy nekünk kellett volna szabadot rúgni, vagy nekik dobni. Elkerülhető gól volt. Utána mentünk, volt két helyzetünk még az első félidőben, de azokat kihagytuk. A második félidőben aztán egy lapra tettünk fel mindent. Helyzeteink megvoltak – foglalta össze Virág Imre csapatkapitány, akire Székely László edző ruházta a nyilatkozattétel jogát.

– Végig koncentráltan játszottunk, és nem engedtük ki a kezünkből végén sem a győzelmet, így nagyon fontos három pontot szereztünk, ami a felsőházi tagságunkhoz kelleni fog. Még van egy mérkőzés. Az utolsó fordulóban fog eldőlni a két kiadó felsőházi hely egyike, és arra pályázik négy csapat is. Ezzel a mai győzelemmel nagy lépést tettünk, de a hazai meccsünket meg kell nyernünk.

Békésszentandrási HMSE – Csabacsűdi GyLSE 0–1 (0–1)

Békésszentandrási HMSE: Wéber Csaba – Uhljár Szabolcs (46′ Olasz Imre), Virág Imre, Pásztor Dávid (Dernovics Tamás), Filyó Tamás (70′ Yetik Deniz Daniel) – Szűcs Damján (Nemcsényi Bence), Sajben Gábor, Tasi Norbert, Olasz István, Lós István – Gulyás Ádám
Cserék: Szabó Zoltán, Kozák Balázs, Kiss Tibor
Edző: Székely László

Csabacsűdi GyLSE: Hudák Roland – Pecznik Péter, András Attila Xavér, Bertók Gergő, Kiss Gábor – Viszkok Csaba, Kajtár István – Endrefalvi Erik, Kasik Márk (71′ Nyemcsok Mihály), Kasnyik Dávid (79′ Viszkok Gábor), Bobvos Richárd (54′ Koppányi Péter)
Cserék: Jansik János
Edző: Sonkoly Lajos

Virág Imre (csk.): Rangadóhoz méltó mérkőzés. A döntetlen reálisabb lett volna.

Sonkoly Lajos: Nagyon értékes három pontot szereztünk, még ha a vége nehéz is volt.

Jók: Virág, Sajben, Tasi ill. Pecznik, Kasnyik, Kasik, Kajtár

Kiemelt

Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék) Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék)

Remek nézőtéri beszólások, zseniális egyéni akciók Szentandráson

Békésszentandrás

Czesznak János és dr. Ujhelyi István (Fotó: Hegedűs Éva) Czesznak János és dr. Ujhelyi István (Fotó: Hegedűs Éva)

Ujhelyi szerint hazugság, hogy kevesebb pénzt kap az agrárium a jövőben

Hírek

Valastyán Balázs (Fotó: Hegedűs Éva) Valastyán Balázs (Fotó: Hegedűs Éva)

Elmentek a tatárok, és bejöttek a barbárok

Hírek

Hét szarvasi lány még soha nem indult egyszerre az országos döntőn

Hírek

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect