Connect with us

Csabacsűd

Hatalmas második félidővel, két Kiss Gabi fejessel fordított a Csabacsűd

Négy pontot szereztek a felsőházi rájátszás két mérkőzése alatt a csabacsűdi labdarúgók. Mindent megtettek azért, hogy a Mezőberényi LE ellen itthon tudják tartani a három pontot. Nem kezdődött jól a mérkőzés. Egy szabálytalanságból a 7. percben a vendégek pontrúgáshoz jutottak, amit Kajlik Árpád becsavarta a rövid felsőbe (0–1).

– Az első játékrészben látottakra nem tudok magyarázatot. Nagyon motiváltak voltunk, mégsem mutatkozott meg a játékunkon, kicsit görcsösek voltunk, lassú és körülményes volt a játékunk, több passzba belehibáztunk – mondta az első félidőről a hazaiak trénere, Luigi.

A szünetben kicsit átszervezték a játékot, igyekeztek a széleken megbontani az ellenfél védelmét. Ha nem is ebből szereztek gólokat, hanem pontrúgásból, a játék képe alapvetően megváltozott, 90 százslékban a berényi térfélen folyt a küzdelem.

A 72. percben Kajtár szögletéből Kiss Gábor fejelt Rau Zsolt felett a kapufára, a labda a gólvonalra pattant, majd a hálóba (1–1). Ez hatalmas további lendületet adott a hazaiaknak. Egy szöglet után a labda a mezőnybe csorgott, ahonnan Nyemcsok Mihály keresztbe az ötös sarkára emelte, ahol érkezett a mérkőzés ügyeletes fejesgólszerző hátvédje, Kiss Gabi, aki a hosszúba fejelte (2–1).

A győzelem után az országos szurkolói rangsor abszolút első helyezett csabacsűdi szurkolótábor hatalmas ünneplésbe kezdett, közös fényképezkedés kedvenc csapatukkal, volt minden, mintha BL-t nyertek volna.

Csabacsűdi GyLSE – Mezőberényi LE 0–1 (2–1)

Csabacsűdi GyLSE: Hudák Roland – Sovány Pál, András Attila Xavér (65′ Nyemcsok Mihály), Bertók Gergő (77′ Bobvos Richárd), Kiss Gábor – Kajtár István, Viszkok Csaba – Pecznik Péter, Kasik Márk, Kasnyik Dávid (84′ Nagy Zoltán) – Sándor János
Csere: Jansik János
Edző Sonkoly Lajos
Jók: Kiss Gábor, Kajtár István, Pecznik Péter

Sonkoly Lajos: Az első félidőben többször pontatlanul játszottunk, de a második félidőben mutatott játékunkkal teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Kiemelt

Egyre több roma család ismeri fel a továbbtanulás fontosságát

Hírek

Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék) Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék)

Remek nézőtéri beszólások, zseniális egyéni akciók Szentandráson

Békésszentandrás

Czesznak János és dr. Ujhelyi István (Fotó: Hegedűs Éva) Czesznak János és dr. Ujhelyi István (Fotó: Hegedűs Éva)

Ujhelyi szerint hazugság, hogy kevesebb pénzt kap az agrárium a jövőben

Hírek

Valastyán Balázs (Fotó: Hegedűs Éva) Valastyán Balázs (Fotó: Hegedűs Éva)

Elmentek a tatárok, és bejöttek a barbárok

Hírek

Hirdetés

Archívum

2019. április
h k s c p s v
« Már    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Friss

Connect