Connect with us

Hírek

Utolsó torna a szezonban

Szombaton az U10-es csapatunk Szegeden zárta a szezonját, a HC Bikák (Kézdivásárhely) és a Szegedi Vízmű 1-2-es csapata ellen.

Az első mérkőzésünket a hazaiak 1-es csapata ellen játszottuk, rögtön látszott a mieinken, hogy március óta nem voltunk jégen, jobban és össze szokottabban korcsolyázott a szegedi csapat. Csak a második félidő végére sikerült hozzá szokni a közeghez, így a jó kapus teljesítmény ellenére 5-0-ra kikaptunk.

Rögtön pihenő nélkül a HC Bikák következtek, akiknek a szurkolói félelmetes hangulatot varázsoltak a pályára dobbal, dudával, rigmusos énekekkel mutatták meg milyen az erdélyi hokimeccsek hangulata. Ez a szurkolás jól hatott a mieinkre is, mert sokpasszos pörgős játékkal sikerült 4-2-re legyőzni a jól korizó Bikákat.

Kis pihenő után a Szeged 2-es csapata következett, sikerült átmenteni az előző találkozóról a jó játékunkat, de sajnos a szerencse nem állt mellénk nem tudtuk beütni a helyzeteinket és így 0-0-s döntetlennel zártuk az idényt.

Gratulálok a csapatnak a szép és eredményes játékhoz, a következő szezonban innen folytatjuk.

A Szarvasi Jégkorong SE tagjai:
Kapus: Bánfi Péter
1. sor: Patay Panna; Petrovics Kató; Bánfi Anna
2. sor: Csengődi Péter Keve; Patay Sára; Kepenyes-Darida Zóé
3. sor: Lestyan Sára Lotti; Paty István; Sztrehovszki Ákos

Köszönöm az egész éves segítséget és szurkolást a szülőknek és családtagoknak!

Kohut Pál edző

Kiemelt

Felénk Fidesz–KDNP, DK, Jobbik a sorrend

Békés megye

Wieder ein schönes Abenteuer in Haan

Hírek

Karate MB: hét érem, két kvalifikácó Dél-Alföldről

Hírek

Hodálik Pál alpolgármester és Vida Krisztina klubvezető (Fotó: Hegedűs Éva) Hodálik Pál alpolgármester és Vida Krisztina klubvezető (Fotó: Hegedűs Éva)

Szarvason idősnek lenni jó

Hírek

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect