Connect with us

Sport

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)
Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Tegnap este újabb fordulót játszott a Szarvasi FC 1905 futsal-válogatottja az Alkotmány utcai sportcsarnokban. Ellenfelük ezúttal a kecskeméti Dirner–Siland Futsal volt. Róluk annyit kell tudni, hogy Kecskemétnek van NB I-es futsalcsapata, de csakúgy mint a hazaiaknak, ennek a különítménynek is ez az első szezonja.

– Csapatunk eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta – jelentette ki mérkőzés utáni értékelésében Seres János, a Szarvasi FC 1905 futsalkülönítményének szervezője, szóvivője.

Köszönhető ez annak is, árulta el, hogy az egyesület nagypályásai közül újonnan igazoltakkal sokat erősödött a csapat. Az előre megbeszélt tudatos cserékkel sikerült stabilizálni a védelmet, ami a kontra támadásokat is eredményesen támogatta.

Szarvasi FC 1905 – Dirner–Siland Futsal 7–3 (3–1)

Szarvasi FC 1905: Kozák Ferenc, dr. Bencze Tamás, Bozsó László, Takács János, Szelindi Ádám, Seres Viktor, Olasz István, Furár Róbert, Zima Dániel, Fekete Gábor, Tóth Tamás, Seres János.
Gólok: Bozsó László (3′), Szelindi Ádám (5′), Furár Róbert (20′, 30′), Fekete Gábor (25′), Tóth Tamás (33′), Zima Dániel (37′)
Jók: Kozák Ferenc kapus, Bozsó László.

Seres János: Kezdjük megismerni egymás erősségét. Ennek tudatában álltunk fel és cseréltünk. Ezzel a megerősített gárdával a bajnokság hátralévő mérkőzéseit meg kell nyerje a csapat.

Kiemelt

Fotó: Zentai Péter Fotó: Zentai Péter

Évindító fórumot szerveztek az önkormányzatoknak

Békésszentandrás

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Zalai Mihály Zalai Mihály

Békés megye is képviseltette magát Háromszéken

Békés megye

Hirdetés

Archívum

2019. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect