Connect with us

Szarvas

Fényszarvas

Kedves szarvasiak!

Nagy örömünkre szolgál, hogy megkedvelték városunk karácsonyi díszkivilágításának új elemét a szarvast húzó rénszarvast.

A múlt év végén, amikor felvetődött annak a gondolat, hogy Szarvason kellene egy szarvast ábrázoló díszkivilágítási elem, már nem lehetett ilyet beszerezni, vagy ha igen, rendkívül magas áron. Ezért akkor nem vásároltunk.

De nem felejtettük el, ennek a nyárnak az elején, amikor akciósan lehetett beszerezni, önkormányzatunk a májusi képviselő-testületi ülésen úgy döntött, hogy a most látható szarvast és a szánt a kiszállítási költségekkel együtt összesen 3.500.565 forintért megvásárolja.

Öröm számunkra, hogy a gyerekek és a családok szívesen töltenek időt a téren, s reméljük sok jó fotó is készül a kompozícióval és szerzünk néhány boldog percet annak, aki arra jár.

Aki teheti csatlakozzon hozzánk, díszítsük fel a várost együtt, mindenki a maga módján, egy-egy fényfüzérrel, ház és lakásdekorációval tegye szebbé, kedvesebbé, ünnepváróbbá környezetét!

Szarvas Város Önkormányzata

Kiemelt

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Szarvasi bronz a KESI Kupán

Sport

Gyalogost ütöttek el a Jókai-Rákóczi kereszteződésben

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2019. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect