in

Szarvasi sikerek a csehországi nemzetközi aerobic versenyen

Az elmúlt hétvégén immár harmadik alkalommal rendezte meg Nyílt Aerobic Bajnokságát a csehországi ZLÍN városa, melyen ezúttal 11 ország: Ausztria, Ausztárlia, Észtország, Izrael, Magyaroszág, Moldávia, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia és Csehország versenyzői vettek részt.
A magyar delegáció több mint 100 fővel utazott ki az utánpótlás korosztályúak és a felnőttek versenyére.

A szarvasi RITMUS SPORTAEROBIC CLUB 6 fős csapattal képviselte megyénket. Edzőjük, Somogyi Zsuzsa 3 egységet indított ezen a versenyen.

Pénteken került sor a 12-14 éves korosztályban a csoportok elődöntőjére, ahol a „ritmusos” versenyzőknek / Demeter Viktória, Kereszturszky Zita, Laczkó Ivett, Springel Kitti, Szirony Dóra és Uhljar Luca / 15,93 ponttal sikerült a döntőbe kerülniük.

A másnapi versenyen, a 24 trió közül a 13. helyen végeztek. / A trió tagjai: Kereszturszky Zita, Springel Kitti és Uhljar Luca /.
A legnépesebb versenyszáma ennek a korosztálynak a leány egyéni kategória volt, ahol 50 hölgypalánta mérte össze erejét a szombati nap folyamán. Somogyi Zsuzsa tanítványa, a RITMUS SPORTAEROBIC CLUB versenyzője, aki először szerepelt egyéniben külföldön, szép gyakorlattal a döntőbe verekedte magát. SPRINGEL KITTI a másnapi döntőben a 8. helyet szerezte meg / 16.25 pont /.

Vasárnap, a csapatok döntőjében a Viktória, Kereszturszky Zita, Laczkó Ivett, Springel Kitti, Szirony Dóra és Uhljar Luca összeállítású csapatnak sikerült egy hellyel előrébb jutnia / 16.45 pont / és igy a 4. helyen végeztek.

Nagy öröm ez a RITMUS SPORTAEROBIC CLUB számára, és jó kilátásokat mutat a hétvégén SZARVASON megrendezésre kerülő TERÜLETI DIÁKOLIMPIA eredményeit illetően.

Vélemény, hozzászólás?

SZUSÉ-s szenior sikerek

Babaúszás képei