in

Szarvasi karateérmek Újvidékről

A Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület karatésai részt vettek a hétvégén Újvidéken megrendezésre került Novi Sad Open versenyen. A szerb szövetség honlapjának  18-i híre alapján a 73 klub 500 versenyzőjét felvonultató eseményen fiú küzdelem versenyszámban a szarvasiakkal kiegészült Fighter Budapest csapata szerepelt a legjobban, amihez a mieink is hozzátették a maguk részét. Az eredmény, ismerve a szerb karate nemzetközi szinten is elismerten magas színvonalát  – a legutóbbi felnőtt Európa-bajnokságon 4 dobogós helyezést értek el – mindenképpen figyelemre méltó teljesítmény. 

Városunkból a rangos mezőnyben küzdve Melis Erik bronzérmet, Brachna Bence pedig ezüstöt hozott haza. A sportolók következő megmérettetése Siófokon, a nemzetközi Sió Roda Kupán lesz június 7-én.
/A versenyzők felkészülését Lovász György, Lipták Tibor és Ruzsinszki György irányította, a feltételeket ismét szarvasi cégek teremtették meg: a Szarvasi Mozzarella Kft., a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. és a Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet /

Vélemény, hozzászólás?

Szarvasi szerzők az Ünnepi Könyvhéten

Oldtimerek Szarvason