in

Aranyszarvas – ezt megkaptam!

Amikor feltettem az Aranyszarvasról szóló írást az “Akkor és most…” rovatba, megkérdezték tőlem, hogy nem tartok-e attól, hogy több szempontból is kényes témába nyúlok. Tisztában vagyok vele, hogy egyik írás sem tetszhet mindenkinek, akinek tetszik, nem ír, akit felháborít, billentyűzetet ragad, ez mindig így szokott lenni. Az IWIW-en keresztül meg is kaptam a magamét egy volt táborlakótól, aki az utóbbi kategóriába tartozik. Most, hogy a newjság galériák nélkül, csökkentett módban üzemel, van idő kattintani, kérem a kedves olvasókat, hogy szavazzanak, volt-e zsidóságellenes felhangja a cikknek!

Az üzenet a következő:

2007 januárjától 2008 júniusáig (az oldal szerkesztésének lezárása)több mint 800 képet, 100 történetet gyűjtöttünk össze a szarvasi faházakkal kapcsolatban a http://www.szarvasifahazak.com oldalon.

Azt hihettük, egy helyen van már minden… pár napja soha nem látott légifelvételek bukkantak fel az Interneten néhány régi (még a tábor előtti kempinget ábrázoló) képeslappal együtt. Ezek között szintén akadt olyan, mellyel közel másfél éves kutatómunkánk során nem találkoztunk.

A képekhez közölt cikk tartalmához nem fűznénk kommentárt, az a weboldalt és szerkesztőit minősíti. Mi örüljünk az új képeknek, s gondoljunk a régi faházas szép emlékeinkre.

https://www.newjsag.hu/index.php?option=com_content&view=art icle&id=533:az-aranyszarvas-amit-levettek-szarvas-terkeperl &catid=70:akkor-es-most&Itemid=84

SZARVASI FAHAZAK KLUB

http://www.szarvasmifkad.eu – “The virtual Szarvas-feeling”

Vélemény, hozzászólás?

A fotózás viszontagságairól

Rendőri ajánlás a gépjárművek felkészítésére