Menu
in

Éremkollekció a Balaton partjáról

Az elmúlt hétvégén rendezték a Balaton Sió Karate Kupát, ahol 5 országból érkeztek a versenyzők, a szarvasiak azonban tisztesen helyt álltak a nemzetközi mezőnyben: három arannyal és egy ezüsttel térhettek haza sportolóink.
 

A Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület három karatésa, Brachna Bence, Melis Vivien és Melis Erik lépett tatamira Siófokon a verseny 300 indulója között. Először Erik kezdett, aki a csapatküzdelmek során a budapesti Fightert erősítette, értékes győzelmével hozzásegítve a pesti klubot a tornagyőzelemhez. Őt követte húga, Vivien, aki ez alakalommal indult először versenyen.

A kezdet nem sikerült rosszul, Melis Vivien a 8-9 éves lányok között a dobogó tetejére állhatott. Brachna Bencének nehezebb dolga volt, súlycsoportját összevonták az eggyel magasabb kategóriával, így nálánál 5-10 kilóval súlyosabb ellenfelekkel kellett megmérkőznie. Bence vette az akadályt, egészen a döntőig jutott, ahol az Eb résztvevő Köhegyi Zoltántól csupán 1 ponttal alul maradva ezüstérmet szerzett. A nap végére maradtak a 10-11 éves fiúk. Melis Erik taktikusan versenyezve menetelt előre, a döntőben pedig egy szép, három pontot érő  fejrúgással biztosította be a győzelmét.
 

Gratulálunk az eredményekhez!
 

A versenyzők felkészülését támogatta: Lau-Federn Kft., Szarvasi Mozzarella Kft, Szarvasi Vas- és Fémipari Kft, Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet, Kenzo Kft.
 


 

Lipták Tibor (2 dan), Ruzsinszki György (3 dan) Brachna Bence, Melis Vivien, Melis Erik, Lovász György (5 dan)

Leave a Reply

Exit mobile version