in

Éremkollekció a Balaton partjáról

Az elmúlt hétvégén rendezték a Balaton Sió Karate Kupát, ahol 5 országból érkeztek a versenyzők, a szarvasiak azonban tisztesen helyt álltak a nemzetközi mezőnyben: három arannyal és egy ezüsttel térhettek haza sportolóink.
 

A Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület három karatésa, Brachna Bence, Melis Vivien és Melis Erik lépett tatamira Siófokon a verseny 300 indulója között. Először Erik kezdett, aki a csapatküzdelmek során a budapesti Fightert erősítette, értékes győzelmével hozzásegítve a pesti klubot a tornagyőzelemhez. Őt követte húga, Vivien, aki ez alakalommal indult először versenyen.

A kezdet nem sikerült rosszul, Melis Vivien a 8-9 éves lányok között a dobogó tetejére állhatott. Brachna Bencének nehezebb dolga volt, súlycsoportját összevonták az eggyel magasabb kategóriával, így nálánál 5-10 kilóval súlyosabb ellenfelekkel kellett megmérkőznie. Bence vette az akadályt, egészen a döntőig jutott, ahol az Eb résztvevő Köhegyi Zoltántól csupán 1 ponttal alul maradva ezüstérmet szerzett. A nap végére maradtak a 10-11 éves fiúk. Melis Erik taktikusan versenyezve menetelt előre, a döntőben pedig egy szép, három pontot érő  fejrúgással biztosította be a győzelmét.
 

Gratulálunk az eredményekhez!
 

A versenyzők felkészülését támogatta: Lau-Federn Kft., Szarvasi Mozzarella Kft, Szarvasi Vas- és Fémipari Kft, Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet, Kenzo Kft.
 


 

Lipták Tibor (2 dan), Ruzsinszki György (3 dan) Brachna Bence, Melis Vivien, Melis Erik, Lovász György (5 dan)

Vélemény, hozzászólás?

Jótékonysági est Szilágysomlyón

Segély helyett munkát