in

Brachna Bence aranyérmes a karate diákolimpián

brachnabence2

Az Országos Karate Diákolmpián Brachna Bence, a Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület versenyzője kategóriájában a dobogó legfelső fokára állhatott.

Ez évben Budapesten került sor a Magyar Diáksportszövetség és a Magyar Karate Szakszövetség közös rendezvénye, a karate diákolimpiára. A rangos versenyre a nevezést iskolák szerint kellett leadni, a diáksportszövetségnél is így rögzítik a legjobb eredményeket. A szarvasi karate csapat ezúttal több oktatási intézményt is képviselt: Melis Erik és Melis Vivien a Benka Gyula Általános Általános Iskolából, Borzi Balázs és Springel Norbert a csabacsűdi Trefort Ágoston Iskolából, míg Kasuba Kristóf és Sindel Márk a Szlovák Általános Iskolából lépett a tatamira.
A Vajda Péter Gimnáziumot Lovász Gergely és Brachna Bence képviselte, utóbbi a csapat legjobb eredményét érte el: az 55 kilogramm alattiak táborában két győztes mérkőzést követően aranyérmet szerzett.

 

 

A csapat felkészülését támogatták: Lau-Federn Kft., Kenzo Kft., Szarvasi Mozzarella Kft, Szarvasi Vas- és Fémipari Kft, Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet.

 

brachnabence2

Vélemény, hozzászólás?

haromgyertya

A harmadik gyertya

uszvabcsabara

Úszva Békéscsabáig