in

Aerobik diákolimpia Békéscsabán

aerobic090310

aerobic090310A hétvégén zajlott a Kelet-Magyarországi  Aerobik Diákolimpia II. fordulója. Springelné Zita csapatai megmérettették magukat ezen a versenyen is. Step ill. challange gyakorlattal neveztek a versenyre, és mutatták be tudásukat a szakértő zsűri előtt. A versenyre való felkészülést, valamint a sikeres szereplést ez alkalommal több tényező is akadályozta, többek között az is, hogy többen lázas betegen álltak színpadra. Ennek ellenére a gyerekek – a körülményekhez képest- sikeres szereplést tudhatnak maguk mögött.

A hétvégén zajlott a Kelet-Magyarországi  Aerobik Diákolimpia II. fordulója. Springelné Zita csapatai megmérettették magukat ezen a versenyen is. Step ill. challange gyakorlattal neveztek a versenyre, és mutatták be tudásukat a szakértő zsűri előtt. A versenyre való felkészülést, valamint a sikeres szereplést ez alkalommal több tényező is akadályozta, többek között az is, hogy többen lázas betegen álltak színpadra. Ennek ellenére a gyerekek – a körülményekhez képest- sikeres szereplést tudhatnak maguk mögött.

 

Eredményeik a 7-11 éves korcsoportban:

A Szent István Egyetem Gyakorló Általános Iskola csapatának tagjai:
Ancsin Dóra, Bencsik Rebeka, Emődi Dorina, Kugyela Flóra, Mester Zsófia, Szikora Dóra, Uhljar Janka  step és challange kategóriában egyaránt a 4. helyet szerezték meg.

aerobic012

 

A Benka Gyula  Evangélikus Általános Iskola és Óvoda „A”csapata:
Balás Luca, Dombi Bettina, Dombi Lilla, Hamza Brigitta, Hamza Renáta, és Himer Tünde az előző fordulóhoz képest egy helyet léptek előre, az 5. helyen végeztek.

aerobic016

 

A Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola és Óvoda „B” csapata:
Fabó Csenge, Janowszky Viktória, Megyik Róza, Pribelszki Boglárka, Seregélyes Viktória szintén egy helyet javítva a 7. helyet szerezték meg.

aerobic021

 

A Magyar Kupa I. fordulóján, remélhetően zökkenőmentes felkészülés után, március 29-én vesznek részt a gyerekek Budapesten.

Vélemény, hozzászólás?

holkeszult2k

Hol készült a kép?

rajzrendorseg

„Közlekedésbiztonság gyermekszemmel”