in

Babilonos eredmények

babilon090319

babilon090319Február 23-án zajlott Érden a MTMSz 2009. évi Modern Táncsport Bajnokság Kelet-magyarországi Elődöntője. A Kovács Krisztina által vezetett Babilon Táncsport Egyesület táncosai megmérettették magukat ezen a versenyen. Formáció, csoport, páros és egyéni kategóriában neveztek, és mutatták be tudásukat a szakértő zsűri előtt. A verseny tétje a március 21-én, Tatabányán tartandó döntőbe jutás.
Eredmények: kvalifikációt nyertek az országos versenyre.

Február 23-án zajlott Érden a MTMSz 2009. évi Modern Táncsport Bajnokság Kelet-magyarországi Elődöntője. A Kovács Krisztina által vezetett Babilon Táncsport Egyesület táncosai megmérettették magukat ezen a versenyen. Formáció, csoport, páros és egyéni kategóriában neveztek, és mutatták be tudásukat a szakértő zsűri előtt. A verseny tétje a március 21-én, Tatabányán tartandó döntőbe jutás.
Eredmények: kvalifikációt nyertek az országos versenyre.

 

Felnőtt formáció 2. hely. Hadadi Mercédesz, Palov Gábor, Litauszki Enikő, Karádi Anna, Kerti Ida, Galla Viktória, Várnagy Berta, Gorda Csenge, Kovács Réka, Antal Xénia, Ábrahám Vivien, Lestyan Rebeka, Kőfalvi Noémi, Szklenár Anett és Bodnár Éva 
Felnőtt csoport 3. hely. Várnagy Berta, Janurik Anett, Antal Xénia, Galla Viktória, Hadadi Mercédesz, Gorda Csenge és Kovács Krisztina.
Felnőtt duó 3. hely Várnagy Berta és Kovács Krisztina
Gyermek szóló: Kovács Zsanett 3. hely
Gyermek duó: Kovács Zsanett és Parczen Orsolya 4. hely.

 

Szarvasról 24 versenyző indult el ezen a versenyen akik még nagyszerű versenyzők voltak Érden Lajtos Krisztina Gyermek szóló 5. hely. Hadadi Mercédesz és Gorda Csenge Felnőtt duó 5. hely, Antal Xénia és Galla Viktória 7. hely, Pusztai Enikő és Molnár Cintia 6. hely, Balczó Boglárka és Papp Gerda 10. hely, Litauszki Enikő és Palov Gábor  duója 9 hely, Kőfalvi Noémi és Bodnár Éva 10 hely, Molnár Cintia 11. a gyermek szólóval, Pusztai Enikő a szólójával 10. helyezés.

 

Minden táncosnak sok sikert kívánunk a továbbiakban, mert az idén ez volt még az első versenyük! Nagyon büszkék vagyunk rátok!

Kovács Krisztina A Babilon TSE edzője és koreográfusa és a szülők.

 

babilon090319n

Vélemény, hozzászólás?

rethy

Kis Karthágók Szarvason

mentosok

Segítsünk a szarvasi mentősöknek!