in

„Lendületes” Magyar Kupa

aerobick090331

aerobick090331A hétvégén indult az aerobik országos versenysorozata, a Magyar Kupa. A szombati munkanap és a vasárnap hajnali óraátállítás kissé megviselte a versenyzőket, közülük is legjobban a vasárnap színre lépő, basic, step és challange kategóriában indulókat. Ezen a versenyen vettek részt az idén februárban megalakult Lendület Sport-és Szabadidő Club versenyzői, akik a legkisebb, 7-11 éves korosztályt képviselik.

Felkészítőjük: Springelné Zita

A hétvégén indult az aerobik országos versenysorozata, a Magyar Kupa. A szombati munkanap és a vasárnap hajnali óraátállítás kissé megviselte a versenyzőket, közülük is legjobban a vasárnap színre lépő, basic, step és challange kategóriában indulókat. Ezen a versenyen vettek részt az idén februárban megalakult Lendület Sport-és Szabadidő Club versenyzői, akik a legkisebb, 7-11 éves korosztályt képviselik.

Felkészítőjük: Springelné Zita

 

Az „ A” csapat (Ancsin D,  Bencsik R, Emődi D, Kugyela F, Mester Zs, Szikora D, Uhljar J) step kategóriában lett 4. helyezett. A lányok Hamza Brigitta debütálásával challange kategóriában is megmérették magukat, melynek eredményeképpen a dobogó 3. fokára állhattak fel.

 

A kezdők, akik első országos versenyükön vettek részt, stepben voltak érdekeltek. A hétvégi pihenés hiánya Őket viselte meg a legjobban. Mindkét csapat rontott a gyakorlatában, így
a „B” csapat (Balás L., Dombi B., Dombi L., Hamza B., Hamza R., Himer T.) a 6. helyen,
a „C” csapat (Fabó Cs., Janowszky V., Megyik R., Nyerges A., Pribelszki B., Seregélyes V.) a  8. helyen végzett.
A következő versenyük, a Diákolimpia Döntő április végén, valamint a Magyar Kupa II. fordulója májusban lesz.

aerobic090331

Vélemény, hozzászólás?

egeszsegnap090331

Tavaszi egészségnap a Benkában

kaszaper090401

3 pont – pont itthon