in

Diákolimpia döntő

ritmus090429

ritmus0904292009. április 25-én Szolnokon rendezték meg az aerobicosok a DIÁKOLIMPIA DÖNTŐJÉT. Az egész napos versenyen először a sportaerobicosok mutatták be gyakorlataikat.
A szarvasi Ritmus Sportaerobic Club versenyzői ezúttal iklokláik színeiben versenyeztek.
A Szarvasi Intézményt képviselte az UP 2-es korosztályban a DEMETER VIKTÓRIA, DEMETER VIVIEN, GYEKICZKI ADÉL, KERESZTURSZKY ZITA és SZIRONY DÓRA alkotta csoport, akik a Diákolimpia Döntőn a dobogó második fokára állhattak. Edzőjük: Somogyi Zsuzsa.

Az UP 1-es korosztály leány egyéni versenyében az élen álló három hölgy között igen szoros küzdelem alakult ki. Az első három helyezett eredménye között mindössze 0.15 pont különbség volt. Ebben a küzdelemben GYEKICZKI GYÖNGYI, a Szarvasi Intézmény tanulója bronzérmet szerzett, edzője: Somogyi Zsuzsa

 

A fiúk versenyében FABÓ MÁRKÓ – aki szintén a Szarvasi Intézmény tanulója – a negyedik helyezést érte el, szép eredmény hogy az előző versenyhez képest 3 pontot javított.

 

A korosztály párosai között kilencedik helyen végzett a Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola két tanulója: BENCSIK MIKSA és BÚZÁS CSILLA, akiket szintén dícsére illet, mert ugyancsak 3 pontot javítottak, előző eredményükhöz képest.
 
Eredmények:
SA UP1 LEÁNY EGYÉNI: GYEKICZKI GYÖNGYI  19,2 pont III. hely
SA UP2 CSOPORT: DEMETER VIKTÓRIA, DEMETER VIVIEN, GYEKICZKI ADÉL, KERESZTURSZKY ZITA, SZIRONY DÓRA 14.837pont II.hely
SA UP2 FIÚ EGYÉNI: FABÓ MÁRKÓ 11.65pont IV. hely
SA UP2 PÁROS: BENCSIK MIKSA, BÚZÁS CSILLA 12.85 pont IX. hely

Vélemény, hozzászólás?

diakolimpiafoci090428

Nyüzsgés a pályán

gyakorlo090429

Diákolimpiai Döntőn a Gyakorlósok