Connect with us

No comment

Két éves a szarvasi Rádiómulató

2007 július 21-én kezdte meg műsorát a Rádiómulató a Rádió Szarvas hullámhosszán. A két év alatt hálaistennek sok minden történt a műsorral. 104 adás, 242 óra műsoridő alatt több mint 3300 dal hangzott fel, 2500 kívánságot, üzenetet közvetítettünk. Magasan vezeti a hallgatottságot a Rádiómulató, az emberek szeretik a műsort, hiszen olyan dalokat hallhatnak, amit sehol máshol. A stúdió ajtaja mindig nyitva áll, szeretettel fogadok kívánságokat személyesen is.

 

Egy kedves emlékem, mikor egy hölgy kért dalt fia születésnapjára, és amint felhangzott a kedvenc nóta, a néninek hullottak a könnyei a stúdióban. Nos ezért érdemes készíteni ezt a műsort; a hallgatók szeretetéért. Ez mindennél többet ér, örömet szerezni az embereknek a magyar nóta által.

 

Jelentős lépés volt, hogy elkészült a műsor honlapja www.radiomulato.5mp.eu címen, ahol a hallgatók mindent megtudhatnak a műsorról, az együttesekről, bálokról. Személyesen az Élő Rádiómulató- Hagyományőrző bálokban találkozhatnak a műsor kedvelői egymással. Az eddigi hét mulatságon olyan nagyszerű vajdasági zenekarok muzsikáltak nekünk, mint a Csantavéri Koktél, az Oromhegyesi Nefelejts , a Doroszlói Újra Együtt és a Martonosi Révész. Báljainkat a baráti hangulat, a szeretet, és az egymás iránti tisztelet jellemzi. Soha egy hangos szó el nem hangzik, egymással mulat idősebb és fiatal, mert a magyar nóta szeretete összeköt minket. Óriási dolog ez a mai világban, ahol mindenki magával van el foglalva, a Rádiómulatóba szívesen jönnek az emberek, mert jó tartozni valahova, jó hallgatni, énekelni együtt a magyar nótát sírva, vagy éppen vigadva. Megjelent a műsor első cd-je a Rádiómulató Slágerei 1. címmel, Pálfi József gondozásában. A lemezen olyan nagyszerű előadók dalai szerepelnek, mint a II.Félidő, az Oromhegyesi Nefelejts, a Doroszlói Veteránok, a Martonosi Révész, és a Kikindai Betyárok. Bízom benne, hogy e lemez által még több emberhez jutnak el nagyapáink, dédapáink talán már elfeledett nótái.

 

Nem is ünnepelhettük meg a születésnapot mással, mint egy fergeteges mulatsággal, ahol a Martonosi Révész húzta a talpalávalót. Pálfi József a szabadkai Rádiólakodalom műsorvezetője, pedig szakértő konferálásával tette színessé az estét. Mikor a Kalász kalász, és a Ha fölmegyek a doberdói nagy hegyre című dalokat énekelték közösen az emberek, könny csillogott a szemükben akkor éreztem azt, hogy megérte ezt a műsort elkezdeni!

 

Még sok száz adást kívánok magamnak és önöknek és szóljon az a szaxi még jó sokáig!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

A rovatot támogatja:

Archívum

2009. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect