in

Vedd és védd a szarvasit!

Gajdos Attila és Tóth Zoltán ismertette meg a sajtó és a newjság képviselőivel legújabb, „Vedd és védd a szarvasit!” szlogenű kezdeményezést, ami a helyi vállalkozások, kereskedők, termelők érdekében indított jobbikos mozgalom. A már működő szentesi példát átvették, kicsit átdolgozták, és most bocsátják útjára. Már több mint 10 kereskedelmi egység csatlakozott a mozgalomhoz. „Oda kell vinnünk a pénzünket, aki közülünk való”. Szeretnék elérni azt, hogy minél közelebbről szerezzük be a mindennapi szükségleteink kielégítéséhez szükséges alapvető élelmiszereket, termékeket.

A jövő évi önkormányzati választások után, "amikor nagyobb számban be fognak kerülni a helyi képviselőtestületbe, javasolni fogják, hogy ezek a helyek legyenek a szociális kártya elfogadó helyei".

Tóth Zoltán hozzáfűzte, hogy mikor a multik megjelentek a városban, a szarvasi kiskereskedők magukra maradtak. A Jobbikon belül az összefogás lehetőségét keresik ebben a helyzetben.  A mozgalom egy érdekvédelmi szervezetté alakul, aminek nem csak az eladók, de a támogató vevők is részesei, és aminek a legközelebb Szarvasra betörni akaró multi elleni tiltakozásnál lesz jelentősége. Úgy gondolja, hogy egy idő után divat lesz a „Vedd és védd a szarvasit” mozgalomhoz tartozni.

Gajdos Attila kiegészítette azzal, hogy ez olyan előnyökkel fog járni a fogyasztók szempontjából, hogy megbízható, állandó minőséget kapnak, emberközpontú kiszolgálást, ami jellemző egy kis boltra, mint egy nagyáruházra.

Debrecenben bajban lesznek a mozgalmat indítók a félreérthető „Vedd és védd a debrecenit!” szlogen miatt, de ez már legyen az ő gondjuk!

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

Kárász utca nem 3… 5

Az Állami Népi Együttes Szarvason