in

Véradó ünnepség

November 27-e a Véradók Napja, ezen alkalomból a Szarvasi Területi Szervezet december 11-én rendezte meg a kitüntetett véradók megvendégelését. Az idei évben is, mint mindig 100 % feletti a teljesítés a megjelent donorok tekintetében. Köszönet érte az önzetlen véradóknak akik, mint tudjuk akár 3 emberéletet menthetnek meg egyetlen véradásukkal. Azt hiszem ez a jelképes kis ajándék, mellyel kedveskedtünk nekik, ki sem fejezheti azt a mérhetetlen hálát, amivel beteg embertársaink gondolnak rájuk a gyógyulás reményében. Ezúton szeretném még egyszer megköszönni eddigi példamutató tetteiket, melyre a továbbiakban is számítunk, melyhez jó egészséget kívánok Önöknek. Területi szinten 105 fő 10-40 x-es, valamint 21 fő 50-90x-es véradót köszönthettünk. A színvonalas megvendégelés nem jöhetett volna létre , ha nincsenek támogatóink, nekik ezúton is szeretnék köszönetet mondani az önzetlen segítségükért.

(Fotó: Benkő László)

Támogatóink voltak: MOROKO- FARM KFT, RÓZSÁSI KFT, ÖRMÉNYKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA, CSABACSÜD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA, SZARVASI MOZZARELLA KFT, SZIRÉN RUHÁZATI KFT, ALFÖLD HÚS KFT, RÁKÓCZI ÚTI GYERMEKÉLELMEZÉSI KFT, RÓNYAI LAJOS, BENKŐ LÁSZLÓ, TATAI LÁSZLÓ, ALAPSZERVEZETI TITKÁROK, VÉRADÁSSZERVEZŐK.

Mivel közeleg a Szeretet Ünnepe, engedjék meg hogy ezúton kívánjak mindannyiuknak Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt szeretteik körében. 

Pljesovszki Ágnes, Magyar Vöröskereszt, Területi Vezető, Szarvas

Vélemény, hozzászólás?

Öregdiákok

Karácsonyi üdvözlet