in

Amikor a karatésok lazítanak

Évadzáró összejövetelüket tartották a Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület vezetői, edzői, sportolói és azok családtagjai. Lovász György, Ruzsinszki György és Lipták Tibor együtt köszönték mindannyiuknak azt a támogatást, ami nélkül nem zárhatták volna az egyesület talán legeredményesebb évét. Meghívták támogatóik, a Lau-Federn Kft., a Worktrans Kft, a Szarvasi Mozzarella Kft, a Vas-Fémipari Zrt, a Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet és Szarvas Város Önkormányzata.képviselőit is, akik nélkül szintén nem érhették volna el ezeket az eredményeket.

Mint arról már beszámoltunk a [newjság] oldalain, az idén több világversenyen is részt vettek a szarvasi karatésok. Az athéni Shotokan VB-n 63 nemzet versenyzői között Melis Erik bronzot, majd a 45 ország részvételével megrendezett egri Shotokan VB-n Melis Erik és Laurinecz Zsolt aranyat nyert. A szarvasiak jó szezonját igazi éremeső zárta a Karate OB-n, ahol a szarvasi versenyzők közül Brachna Bence, Laurinecz Zsolt, Lovász Gergely, Melis Erik, Melis Vivien, Seres László is aranyat szerzett, így összesítésben is nyerték az országos versenyt. Az este ezután baráti hangulatban, nagyobb mennyiségű marhapörkölt társaságában folyt tovább.

Januártól a Szarvasi Harcművész Egyesület ismét várja a jelentkezőket gyermek, ifjúsági és felnőtt csoportjaiba. Aki kedvet érez a karate technikáinak elsajátításához, önvédelmi technikák tanulásához, vagy akár a versenyzéshez hétfői napokon 18 órától jelentkezhet a Vajda Péter Művelődési Központban.

Vélemény, hozzászólás?

A Transbalkan Express megállt Szarvason

Sztálin hája