in

Nem lesz bácsibűnözés

Vannak pártok ismert, és eddig még kevésbé ismert jelöltekkel. Uncsi. Viszont bácsi csak egy van a politikai palettán. Hogy miért érdemes a bácsira szavazni? Mindjárt megmagyarázom.

1. A bácsi nem megy sehova, így ott van, ahol volt eddig is, nem lesz kavarodás. Boltba szokott átcsoszogni, de az meg követhető.
2. A bácsi nem mosakszik túl sokat, minek? Ha rá szavazol, juszt se fog megmosakodni, vagyis kiszámíthatóság, amely nagyon fontos. És a víztakarékossági program, ugye.
3. A bácsi szeret szöttyögni otthon. Ha rá adod a voksodat, egy országos szöttyögésben lehet részed. Vagyis a bácsinak. Ez pedig biztonságot jelent. Nem lesz bácsibűnőzés.

Miért juttassuk a bácsit a parlamentbe? Mert még nem járt ott. Egyszer látta képen. A szűz kéz szerencséjében bízva kell voksolnunk a bácsira. Bent a helye.

Mit ígér nekünk a bácsi? Nem nagyon ígér a bácsi. A múltkor viszont köszönt. Ha rá szavazunk, nem lesz folyamatos szájtépés, magyarázkodás. A bácsi hallgat majd, mint a sír. Vagyis higgadtság és nyugalom. Nincs csendháborítás.

Néhány javaslat, amit a bácsi bevezetne, ha megválasztanánk őt:
1. Fél kiló kenyér.
2. Kerékpárbelső.
3. Asztali bor.
4. Krumpli.

Nem nagy tervek ezek. De hasznosak lehetnek egy ország felemelkedéséhez. Mi nagyon bízunk a bácsiban. A bácsi egy reménysugár. Annyit azért elárulunk, hogy a bácsi nem is sejti, milyen nagy és nemes feladatra szánjuk őt. Így a bácsinak:
1. Nem száll fejébe a dicsőség.
2. Ha nem nyer, észre sem veszi.
3. Ha nyer, reméljük, észreveszi.

Arra kérünk minden választópolgárt, hogy döntsön józanul azon a bizonyos vasárnapon, ha már a bácsi nem szokott józan lenni semmiféle vasárnapon.

Ne feledjék, krumpli!

Vélemény, hozzászólás?

Egy gól, és más semmi

Sikerek a Tatamin