in

Aerobikos sikerek a „Lendületben”

A hétvégén a Vasas SC  Folyondár utcai felújított sportcsarnokában került sor a hazai aerobikos versenyzők idei első országos versenyére.

Szokás szerint, szombaton a sportaerobikosok, vasárnap a szabadidős sportolók mutatták be tudásukat. A megmérettetésről nem hiányoztak a Lendület Sport-és Szabadidő Club versenyzői sem. Az óraátállítás miatti kevés alvás nem hagyott nyomot a gyerekek teljesítményén. Minden induló egység nagyszerűen teljesített, kiérdemelve ezzel a dicséretet! 

Challange kategóriában, első országos versenyükön a legkisebbek  – 7-9 évesek –   között indulók,( Balás, Dombi, Hamza, Himer, Pribelszki)  0,2-vel csúsztak le a dobogóról, így 4. helyen végeztek.

Ugyancsak  challange kategóriában indultak a rutinos versenyzők, (Ancsin, Bencsik, Emődi, Hamza, Kugyela, Mester, Uhljar), akik gyakorlatukkal, az előkelő I. helyen végeztek.

Mindkét csapat tagjai, kiegészülve új versenytársakkal step kategóriában is megmérették magukat.

A kisebbek – Dombi, Dombi, Hamza, Hamza, Himer, Nyerges, Pribelszki- összetételű csapat az  5. helyen zárta a napot.

A „nagyok” – Ancsin, Bencsik, Emődi, Kugyela, Mester, Szikora, Uhljar – csoportja ebben a kategóriában is sikeresen vette az akadályt, gyakorlatukkal a  dobogó 3. fokára állhattak.

 

A soron következő viadalra április 18-án Békésen kerül sor, ahol a gyerekek iskolájuk színeiben versenyeznek a diákolimpiai döntőn!

 

Vélemény, hozzászólás?

Ismeretlen személyazonosságú férfi halálának ügyében kér segítséget a Rendőrség

Szarvasi beruházások bejárása