in

Fő térisek sikere Gyomaendrődön

A vers ünnepén – ahogy a szervezők elnevezték a versenyt – nagy sikerrel szerepeltek Szarvas Város Közoktatási és Közgyűjteményi Intézménye Fő téri Általános Iskolája tanulói. A Határ Győző Könyvtárban rendezték meg az I. Kistérségi Versmondó Versenyt, ahova több településről érkeztek gyerekek. Minden versmondó könyvjutalomban részesült, évfolyamonként díjazták az első három helyezettet. A legsikeresebben Uhljar Tímea 2.b osztályos tanuló szerepelt (felkészítője: Lósné Mocskonyi Judit), aki korosztályában elnyerte az első helyet és különdíjban is részesült. Aszódi Virág 8.a osztályos tanuló (felkészítője: Brachna Irén és Petőné Babinszky Ágnes) harmadik lett és különdíjat is kapott.

A vers ünnepén méltó módon képviselték iskolánkat: Tusjak Enikő 1.a (felkészítője: Besenczy Zoltánné), Sebők László 3.b (felkészítője: Zakar Erika), Szabó Csenge 4.b (felkészítője: Litauszky Zoltánné) és Zvara Evelin 8.b (felkészítője: Petőné Babinszky Ágnes).

Ezúton is gratulálunk Uhljar Timikének, aki igazi kis tehetség, a városi versmondó versenyek első helyezettje. Gratulálunk Aszódi Virágnak, akinek kívánjuk, hogy tehetségét a középiskolában is tudja majd hasznosítani!

Vélemény, hozzászólás?

Ússz, Szarvasi, ússz!

Előttem az utódom