in

I ♥ Békés megye

Májusban Szarvasra látogat az I love Békés megye programsorozat: szórakoztató programok, kvízjátékok, gasztronómia, stand up comedy előadás vár a fiatalokra 15-én a Jazz Café előtti szabadtéri színpadon. Este pedig Péterfy Bori és a Love Band koncertjén tombolhat az ifjúság. 

Az „I Love Békés megye” az első olyan fiataloknak szóló kulturális programsorozat, amely lehetőséget kínál otthonunk, Békés megye történetének, kultúrájának megismerésére szórakoztató formában. A Békés Megyei Önkormányzat támogatásával született kezdeményezés célja, hogy a fiatalok megismerjék szülőföldünk értékeit, gazdagságát, s büszkén, reményekkel telve tekintsenek Békés megyére. 

A programsorozat negyedik állomása Szarvas lesz május 15-én, ahol a fiatalokat látványos megyetörténeti kiállítás, színes intézményi bemutatók, gigantikus méretű megye-puzzle, promóciós standok, kvízjátékok és rengeteg látnivaló várja a Jazz Café előtt felállított szabadtéri színpadon 17 órától. 18 órától pedig Prohászka Béla olimpiai mesterszakács és csapata különleges finomságokat tálal fel az éhes szájaknak. 

A humor is nagy szerephez jut ezen az estén, hiszen 19 órától Badár Sándor gondoskodik a jó hangulatról. A képernyőről ismert humorista, színész stand up comedy műsora garantáltan megmozgatja a rekeszizmokat. Majd Péterfy Borival és a Love Band-del találkozhat az ifjúság. 20.30-tól az alternatív zene dívája, a Nemzeti színésznője második lemezén megjelent és legújabb számaira szórakozhatnak a fiatalok. 

Ám a buli nem fejeződik be a koncert után, hajnalig folytatódik a Zebra Clubban, ahol neves előadók, DJ-k várják a kikapcsolódni vágyó ifjúságot.

Vélemény, hozzászólás?

Szarvasi felhőkörkép

Ez a verseny elúszott