in

Vereség közel fél év után

Sorozatban harmadszor utazott idegenbe a Szarvasi FC csapata. Ezúttal a hetedik helyen álló Szeghalmi FC vendégei voltunk. A csodálatos stadionban remek körülmények között csapatunk a Kiri-Petykó, Pákozdi, Becsei,Lós-Kiszel, Klimaj, Fekécs, Csellár-Ifj.Somogyi, Truczka összeállításban kezdte a mérkőzést. Hamar a hálónkba került a labda, miután egy rosszul hátrafejelt labdával iramodott meg a jobboldalon a szeghalmi játékos, beadását pedig nem volt nehéz Csernának a hálóba továbbítani. Feltűnő volt Závoda Gabi hiánya a középpályán, gyakorlatilag ellenállás nélkül jöttek át a vendéglátók e csapatrészünkön, de fiatal hátvédsorunk is sokszor volt zavarba hozható.

A szünetben Somogyi mester Nagy Rolandot küldte pályára azt remélve, hogy támadást is tudunk vezetni. Ehelyett ismét a hazaiak találtak be egy közeli fejessel megint csak Cserna volt jó helyen. Az addig békés hazai nézők közül kettő is úgy gondolta, hogy a szarvasi vendégszurkolókat mocskolja, különösen annak hölgytagjait. Bravó fiúk kemények voltatok! A helyi rendezőktől semmit se várhattunk, akik kedélyesen beszélgetve nézték a szomorú jeleneteket.

Pályára lépett Csipai és Stanley is, majd Somogyi Janó szépen lőtt a bal alsó sarokba, visszahozva némileg a meccsbe csapatunkat. Gólkirály jelöltünk egész meccsen derekasan harcolt a védőkkel. Akárcsak múlthéten, Rákóczitelepen, kitámadtunk, a hazai ellentámadások pedig veszélyesek voltak, sokszor csak a szerencse segített, hogy elkerüljük a méretes zakót. Ám Klimaj az utolsó percben így is egyenlíthetett volna, de közeli lövése a bal kapufa mellett kötött ki.

1-2 lett a vége és tavaly november 21. után újra megérezhettük a vereség ízét, joggal, mivel gyengén játszott a gárda. Závodát nem tudtuk pótolni, védelmünk ilyen felállásban gyenge volt, Janó pedig egyedül őrlődött elől. Pedig győzelem esetén két pontra megközelíthettük volna az éllovas Szabadkígyóst. Így azonban az utolsó négy meccsen a második hely megtartása a reális cél. Ez is óriási eredmény, hiszen az előző két kiírásban a kiesés elkerülésért harcoltunk. Nehéz meccsek várnak még ránk köztük helyi rangadók is, a szurkolókon nem fog múlni, mert mi mindenhol ott vagyunk a Szarvasnak szurkolunk.

Szeghalomról tudósított Gunda Atilla

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

I love zöldhagyma!

Kábítószerrel való visszaélés ügyében nyomoz a Rendőrség