in

Tuning extrákkal

tuning100810

tuning100810Idén augusztus 8.-án másodszor rendezte meg Békéscsabán a VS Tuning Club a “TUNINGFESZTIVÁLT”.

Szinte az ország egész területéről érkeztek részben, és teljesen átépített autócsodák. Volt aki különleges színváltó (flip-flop) fényezéssel, volt aki egyedi airbrush mintával, és volt, aki különleges, egyedi spoiler-szettekkel tette egyedivé az autóját. A füleket is “kényeztették” az tuning verdák, hiszen nagyon sok autóra igaz volt „az egy hangszóró nem hangszóró” állítás. Nem volt ritka az olyan autó amelyikbenaz ajtókba épített hangszórókat kettő vagy annál több mélynyomó segítette a megfelelő hangnyomás leadásában. Erre szükség is volt, hiszen mind a hangszórók – mind a kipufogók hangerejében megmérethették magukat a büszke tulajdonosok. Ebben a versenyszámban Szarvast Gombkötő Sándor képviselte, aki el is hozta a kategóriájának első helyét, hiszen Suzuki Swiftje 132,5dB-lel szólaltatta meg a zenét.

A kipufogó hangerőben két szarvasi próbálkozott szerencsével. Sajnos Elekes István Ford Focusának hangereje nem volt elég a dobogóhoz, de Polyák Csaba Honda Civicje 132dB feletti eredményével megszerezte a bronzérmet.

De az autók nem csak a hangerejükben vetélkedtek egymással, hanem a szépségükkel is, így Dayka Zoltán is és Elekes István is egy-egy serleggel lett gazdagabb.

A látogatók persze nem csak az autók formáit nézegethették, hanem a csinos hostess lányok is kellemes látványt nyújtottak. Akik viszont megunták az autócsodák nézegetését azokat további színes programokkal várták a rendezők. Volt modellrepülő és -autó bemutató, BMX valamint táncos produkciók, divatbemutató, gumifüstölés, streetfighter show és még sorolhatnám….

A fent említettek mellett Szarvast még Szappanos Zsolt (Fiat Bravo), Turna Lajos (Seat Leon), Bertók Dániel (Opel Calibra) és Kőfalvi Roland (Ford Escort) képviselte.

Vélemény, hozzászólás?

nora100810

Feszt-ivál!

boldogko100812

Boldogkő bevétele