in

A Vadgesztenyének nem volt Mind1

ropi100825

ropi100825Az idén augusztus 20.-án is megrendezésre került a Körös-Völgye Augusztus 20. Strandröplabda Vándor Kupa a Szarvasi Röplabdások Baráti Körének szervezésében. A verseny a Kacsa-tó mellett tavaly kialakított pályákon zajlott. Reggel 8:45-ig 12 csapat adta le a nevezését és 9 órakor meg is kezdődtek a mérkőzések, nevezni bárkinek lehetett felkészültségi szinttől és korhatártól függetlenül. A verseny célja a megmérettetésen kívül az volt, hogy minél többen megismerjék, megszeressék ezt a sportágat és a már aktív röpisek is versenyszerűen művelhessék kedvenc sportjukat. Az idei versennyel egy 5 éves ciklus indult el, amely során minden évben a győztes csapat elnyeri a Strandröplabda Vándor Kupát. A kupa végleges gazdája az a csapat lesz, aki az öt év alatt legtöbbször elnyerte azt. A mérkőzések egész nap folyamatosan zajlottak, a döntő összecsapásra délután 5 óra körül került sor.

A vándor kupát végül szoros küzdelemben a Vadgesztenye nevű, Balla Borbála-Kézi Zoltán-Ajtony Ákos összeállítású csapat nyerte.  

Végeredmény: 1. Vadgesztenye (Balla Borbála, Kézi Zoltán, Ajtony Ákos), 2. Mind1 (Bazsó Kitti, Szerb Milán, Szitó Szabolcs), 3. Pepsi (Mári Petra, Bazsó Brigitta, Áchim Tamás), 4. Karambol (Pecsenye Rita, Csilik Attila, Kiszel Tamás), 5. Mér én (Farkas Noémi, Gál Patrik, Demcsák Dávid), 6. Maffia (Zsapkáné Csasztvan Zsuzsa, ifj. Zsapka János, Zsapka János).

Támogatók: Jelenker Bt., Illat-Szín-Tár, Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet, Szarvas és Vidéke ÁFÉSZ, Pepsi Magyarország Kft., Szirén Ruházati Kft., ÁMK Vajda Péter Művelődési Központ és Turul Mozi, Pioneer Hi-Bred Zrt., Gallicoop Zrt., Belvárosi Söröző.

Vélemény, hozzászólás?

uszas100824

129 induló a Körös távúszóversenyen

vackor100825

Mesterségek ünnepe a Vackor néptáncosokkal