in

Hol van az a győzelem?

foci100905

foci100905A harmadosztály negyedik fordulójában a Szarvasi FC első győzelmére készült a Tököl VSK ellen. A vendégekről tudni érdemes, hogy két évvel ezelőtt még a Ferencvárossal játszottak tétmérkőzést a második ligában, tehát nem kezdőkről volt szó.

Félezer néző előtt Somogyi mester a Kiri-Kiszel, Pákozdi, Petykó, Stanley-Erdősi, Závoda, Klimaj, Nagy-ifj.Somogyi, Bány kezdőcsapatnak szavazott bizalmat.

Az első félórában focistáink csak keresték a labdát, a Tököl sorra vezette támadásait; csak egy csapat volt sajnos a pályán. Závoda Gabi sajnálatos sérülése után még borúsabb volt a jövőnk. Bár a legnagyobb helyzet Erdősi révén előttünk adódott, a gól nélküli eredménynek mi örülhettünk inkább.

Fordulás után az addig sem békés hangulat forróvá vált. A játékvezető úgy gondolta, hogy főszerepet vállal. Pedig a szegedi Juhász sporttárssal néhány hete jót beszélgettem, teljesen korrekt embernek tűnt, és említette, hogy nagyon várja már, hogy Szarvason fújhasson. A szabálytalanságok, a sárga lapok, a lesek megítélése mind a hazai csapatot sújtotta.

Ekkor már mi fociztunk, a nagyképű vendégek színészkedéssel és reklamálással tűntek csak ki. A 70. percben Pákozdi szerelt a büntetőterületen belül, Juhász tizenegyest ítélt, és a vendégek értékesítették az ajándékba kapott büntetőt.

A mieink elkeseredetten rohamoztak, Nagy lövése még kipattant a kapufáról, és Erdősi egy méterről a hálóba fejelt, 1-1. Felrobbant az aréna!

Újabb gól már nem született, maradt a döntetlen. A levonulás nem volt akadálymentes, a beképzelt vendégjátékosok szódával locsolták a hazai szurkolókat, akik ezt természetesen nem hagyták annyiban.

Jól játszott Kiri, Kiszel, Nagy és Petykó. A színvonal NBII-es volt a játékvezetés megye kettes. A hozzáállással ezúttal sem volt gond, dicséret illeti a fiúkat.

Nyilatkozatok:

Somogyi János vezetőedző:

-Öt ziccert hagytunk ki, a játékvezető sem segítette a csapatot. Az első félórában lefociztak minket a tököliek, utána viszont mi voltunk a jobbak. Ezekkel az egy pontokkal nem megyünk sokra, már nagyon hiányzik a győzelem.

Erdősi Gyula gólszerző:

-Nagy Roland lövése után a kapus a kapufára ütötte a labdát a kipattanót pedig befejeltem a kapuba. Meg kellett szoknom a harmadosztály iramát, az utolsó két meccsen már jó teljesítményt nyújtottam, és remélem hamarosan győztes gólt is szerzek.

Gunda Atilla

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

kiallitas100904

Reneszánszát éli az amatőr képzőművészet

terhesne100905

Kiállít a természet festője