in

6. hely az Austrian Aerobic Openen

101118gygy

101118gygy13 ország 300 versenyző részvételével rendezték meg az osztrák fővárosban az immáron évek óta igen rangos Aerobik Nemzetközi Versenyt.

A Szarvasi Ritmus Sportaerobic Club kiválóságai szép eredményekkel tértek haza. Gyekiczki Gyöngyit, már nem kell bemutatni . Az igen erős mezőnyben ahol 56 induló volt, sikerült a döntőbe verekednie magát ( első 8) egy nagyon szép gyakorlattal. A pontszáma 18.500 volt ami igen magas. 6. ként került a vasárnapi fináléba ahol megőrizte pozicióját. Amit érdemes még megjegyezni, nagyon tehetséges és jövőre már a felnőtt versenyzők között is bizonyíthat.

Testvére Gyekiczki Adél az Utánpótlás II korosztályban versenyzett és a középmezőnybe sikerült beverekednie magát. Sajnos elem rontás miatt nem tudott előrébb végezni, de ez is szép teljesítmény hiszen 66 versenyzővel szállt harcba a jobb eredményért.

Két tehetséges versenyzőről beszélünk,akikről még biztosan sokat fogunk hallani az aerobiksport hírei között.Gratulálunk nekik, és sok szép eredményt kívánunk még pályafutásuk során!

Vélemény, hozzászólás?

101117kamara

Kamarakórus a Múzeumban

Időseket loptak meg trükkös tolvajok