in

6. hely az Austrian Aerobic Openen

101118gygy

101118gygy13 ország 300 versenyző részvételével rendezték meg az osztrák fővárosban az immáron évek óta igen rangos Aerobik Nemzetközi Versenyt.

A Szarvasi Ritmus Sportaerobic Club kiválóságai szép eredményekkel tértek haza. Gyekiczki Gyöngyit, már nem kell bemutatni . Az igen erős mezőnyben ahol 56 induló volt, sikerült a döntőbe verekednie magát ( első 8) egy nagyon szép gyakorlattal. A pontszáma 18.500 volt ami igen magas. 6. ként került a vasárnapi fináléba ahol megőrizte pozicióját. Amit érdemes még megjegyezni, nagyon tehetséges és jövőre már a felnőtt versenyzők között is bizonyíthat.

Testvére Gyekiczki Adél az Utánpótlás II korosztályban versenyzett és a középmezőnybe sikerült beverekednie magát. Sajnos elem rontás miatt nem tudott előrébb végezni, de ez is szép teljesítmény hiszen 66 versenyzővel szállt harcba a jobb eredményért.

Két tehetséges versenyzőről beszélünk,akikről még biztosan sokat fogunk hallani az aerobiksport hírei között.Gratulálunk nekik, és sok szép eredményt kívánunk még pályafutásuk során!

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

101117kamara

Kamarakórus a Múzeumban

Időseket loptak meg trükkös tolvajok