in

Adventi ételosztás

101129etelosztas

101129etelosztas15. alkalommal osztottak ételt Szarvason. Ezúttal mintegy 700 adag ebéd készült és fogyott el. A szokásos teamből most hiányzott Illyés Gábor, akinek Devecserben volt dolga – ott főzött – így a szarvasi csapatnak magának kellett megszerveznie mindent. A vasárnapi menü babgulyás és húsoskáposzta volt.

A lelki desszertet teológus hallgatók szolgáltatták gitáron és ének formájában, akik a Hittudományi Egyetemről érkeztek segédkezni az osztásnál. A Szeretetszolgálat dolgozói vállaltak plusz munkát, hogy segédkezzenek az előkészületeknél, amit Klenk József felügyelt. A végeredmény már Pásztor Mátyás szakácstudományát dícséri, ami ránézésre sokkal sűrűbb és tartalmasabbnak tűnt, mint a korábbi főzéseknél.

A gulyáságyú is nagy változáson ment át az október 10-i utolsó bevetés óta. A Szarvasi Gyermekélelmezési Kft. a KOMÉP Kft. segítségével ezen idő alatt felújította kívülről és belülről is.

Lázár Zsolt elmondása szerint karácsony környékén lesz újabb osztás, amit a Szuperinfóban és a Newjságon fognak meghírelni.

A hétvégi ételosztást a Szarvasi Mozzarella Kft. támogatta.

Vélemény, hozzászólás?

101130nora

Miért nem jó, az ami van?

101130hajduarpad

A Rendőrség Hajdú Árpád gyulai lakost