in

Karácsonyi nagy fogás

101227rendorseg

101227rendorsegLopás miatt indított eljárást a Szarvasi Rendőrkapitányság egy férfi ellen, akinek a kocsijában a rendőrök több mint 80 kg halat találtak. A gyanúsított az eddigi információk alapján a Szarvas és Békésszentandrás között húzódó Kákafoki holtág vizéből fogta ki a halakat.

Az orvhalászt Karácsony másnapján, vasárnap délelőtt a Szarvasi Rendőrkapitányság járőrei állították meg és igazoltatták Szarvason. Az egyenruhások átvizsgálták az autóját, és a jármű csomagtartójában nagy mennyiségű fagyasztott és friss halat találtak. A több mint 80 kg hallal a férfi nem tudott elszámolni. Az igazoltatását követően a rendőrök házkutatást tartottak nála. A lakásán további 270 kg halat, valamint a halászathoz használt hálókat és egyéb felszereléseket is lefoglaltak. Az eddigi információk szerint a férfi a Kákafoki holtág vizét dézsmálta. A nyomozásba bevont szakértő véleménye szerint a holtágon horgászatra jogosító engedéllyel sem rendelkező orvhalász kb. 160 ezer forint értékű kárt okozott a vizet kezelő társaságnak.

A Szarvasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 42 éves szarvasi férfi ellen.

Vélemény, hozzászólás?

101226arboretum

Tiszteljük Bolza eleinket

101228pako

Mondatok, melyeket nem szívesen hallunk karácsonykor