in

Rendőrkézen az éjszakai fantom

110216rendorseg

110216rendorsegMásodik hete tartotta izgalomban a várost az éjszaka nőket megtámadó férfi kiléte. Ma érkezett a hír, hogy a Rendőrség elfogott, és gyanúsítottként hallgatott ki egy mezőtúri férfit, akit a városban már korábban emlegettek, hogy vonattal jár át Szarvasra kerékpárjával együtt.

A Rendőrség a kedélyek lenyugtatására a következő hivatalos küzleményt adta ki:

2011. február 02-án az esti órákban bejelentés érkezett a Szarvasi Rendőrkapitányságra, hogy ismeretlen személy tettleg bántalmazott egy kerékpárjával közlekedő szarvasi hölgyet, aki a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bejelentést követően ismeretlen tettes ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt nyomozás elrendelésére került sor, valamint nagy erőkkel megkezdődött az elkövető felkutatása.

Az esetet követő napon szintén az esti órákban érkezett bejelentés, mely szerint egy gyalogosan közlekedő hölgyet bántalmazott szintén ismeretlen elkövető. Ebben az esetben is nyomozás elrendelésére került sor.

2011. február 15-én a Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a mezőtúri férfit, aki alaposan gyanúsítható a 2011. február 2-án és 3-án az esti órákban történt két szarvasi illetőségű hölgy bántalmazásával. A férfi kihallgatása során mindkét bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Szarvasi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntette és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytatja ellene az eljárást.

Vélemény, hozzászólás?

11.02.13. Benkás felsősök farsangja 3.

110216cko

CKÖ harmadszor