in

A Kecskemét nyerte a vízicsatát

110322foci

110322fociHosszú idő után újra focimeccsre indulhattak a szarvasi sportbarátok. Igaz a vasárnapi időpont és az esős, szeles idő nem volt nézőcsalogató, de így is közel 300 drukker látta amint a Szarvasi FC a Kiri-László, Pákozdi Petykó, Csellár-Erdősi, Závoda, Bakró, Nagy-Somogyi, Klimaj összeállításban fut ki az esőáztatta gyepre.

A hazai szurkolók reménykedtek, hogy a múlt heti bravúros csepeli pontszerzés után, győzelmet aratnak a fiúk a kecskeméti fiatalok ellen.

Azonban gyorsan a tudtunkra adta a Kecskemét, hogy győzni jött. Már a harmadik percben a hálónkban táncolt a labda, mikor egy jobboldali akció végén Sánta lőtt közelről Kiri kapujába.

Ezt követően is a fiókcsapat rohamozott, csak Kiri hatalmas bravúrjai és a kapufa mentett meg minket az újabb góloktól.

Fél óra után Závodát Gabi ellen szabálytalankodtak, a büntetőt Somogyi gurította a bal sarokba.

A csúszós talajon jó meccs alakult ki, sokszor kerültek a kapuk veszélybe, de a két portás a helyén volt.

Szünet után az első osztályban is játszó Koszó úgy gondolta, hogy érdekesebbé teszi magát. Hazagurításánál az egyébként kiválóan védő Tóth kapus elcsúszott, és máris a hazaiaknál volt az előny.

Itt padlóra küldhettük volna a Kecskemétet, de Erdősi és Somogyi is nagy ziccert hibázott.

És ahogy ebben a ligában már oly sokszor megtanultuk az ellenfél büntetett. Sánta szerencsés góllal egalizált.

Somogyi mester a nem teljesen egészséges Bányt is bevetette, mindkét csapat a győzelemre törekedett.

Érezhető volt, hogy aki még egy gólt szerez, az nyer.

Sajnos egy védelmi kihagyás után Szabó teljesen egyedül lőhetett a kapunkba nem sokkal a vége előtt.

Az első félidőben a lilák a másodikban mi játszottunk jobban, a döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének a küzdelmes, jó mérkőzésen.

A Szarvasban jól játszott Kiri, Pákozdi és Závoda.

Nyilatkozatok:

Török László vezetőedző KTE:
– Gyorsan alkalmazkodtunk a nehéz talajhoz, és az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. Majd két nagy hiba után a hazaiak jutottak előnyhöz, de a végén jobbak voltunk játékban és ennek az eredménye lett ez a győzelem. A nehéz talajon alacsony, fürge játékosaink jobban érvényesültek a lelkes Szarvas ellen, akik sokkal jobb csapat, mint amit a tabellán elfoglalt helyük mutat.

Somogyi János vezetőedző Szarvasi FC:
– Az első félidőben kimondottan rosszul játszottunk csak kapusunk bravúrjai tartottak minket a meccsben. A második félidő alapján nyerhettünk is volna, sajnos a helyzeteink kimaradtak. Fájó vereség volt és remélem, hogy nem esünk abba a hibába, mint ősszel, amikor az erős ellenfelek ellen nem tudtunk nyerni.

Győzelemnek nem örülhettünk, de a csapat mindent elkövetett, csúszott mászott az utolsó percig. Tisztelt szarvasi sporttársak! A sok szitokszó helyett inkább biztassuk a fiúkat, higgyék el többre fogunk menni vele. Csak a Szarvas!

Gunda Atilla

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

110321eden

Az én Édenem

110322veber

Tökéletes soha sem lesz