in

Hangulatos Magyar Kupa az aerobikosoknál

110329katus

110329katusHétvégén, az FTC Kézilabda Sportcsarnokában rendezte meg a Magyar Aerobikszövetség az év első két napos Magyar Kupa fordulóját. A három fordulóból egyesületenként az első hat legjobb egység fog továbbjutni az októberi DÖNTŐBE.

A szombati „B” kategóriás verseny után, vasárnap került sor a sportaerobikosok gyakorlataira.

A megnyitót követte az elmúlt év teljesítménye utáni Az év sportolója, Az év edzője díjátadásra, valamint a versenyzők arany, ezüst és bronzjelvényeinek átadására, melyet külföldi és hazai versenyeken nyújtott kiváló teljesítményükért kaptak a sportolók.

A Ritmus Sportaerobik Klubból Gyekiczki Gyöngyi érdemelte ki a legnagyobb elismerést, aranyjelvényt sikerült szereznie.

A díjátadó után kezdődhetett a verseny. A szarvasi „Ritmusos” lányok és fiú kezdőként indulva a „nagyok” között szépen helytálltak.

A versenyt követte egy hangulatos aerobik óra, melyet a sportág nagy kiválósága Katus Attila tartott. A feszültség levezetésére kiválóan alkalmas, humoros és kötetlen aerobikozás az újdonsült kis Ritmusos versenyzők számára nagy élményt jelentett. Az óra után fényképezés, beszélgetés, kérdések özöne árasztotta el Attilát, a kis sportolók mindent tudni akartak, hogyan is lehet valaki hatszoros Világbajnok, háromszoros Európa bajnok, és Világkupa győztes ebben a sportágban.

Az aerobikosok következő versenye a Diákolimpia Országos Döntője lesz, Komlón.

Eredmények:

UP3 trió: 5. Ritmus SAC Szarvas (Bedekovics Andrea, Mogyorósi Cintia és Szappanos Laura).

UP3 csoport: 9. Ritmus SAC Szarvas (Bedekovics Andrea, Jónás Márió, Kendra Bettina, Kőrösi Luca, Mogyorósi Cintia és Szappanos Laura).

Vélemény, hozzászólás?

110329panda

Játékos vízhez szoktatás a Panda csoportban

110330hid

Hordót gurítottak az új fahídon