in

Kínkeserves győzelem

110402hunyadi

110402hunyadiA Vésztői SE-t fogadta otthonában a Hunyadi. A szentandrásiak az első félidőben 2:0-ra elhúztak Borgulya 35. és Rácz 45. percében rúgott góljával. Ha nyögvenyelősnek is tűnt a mérkőzés, mint ahogy azt a pálya szélén megjegyezték, hogy a kiesőhelyen levővel játszani mindig az, úgy nézett ki, hogy a harmadik helyen álló Hunyaditól nem lehet elvenni pontot.

Aztán a második félidő 15. percében jött egy olyan vésztői szabadrúgás, ami kicsit lelombozta a hazai reményeket. A 25 méterről elengedett lövéssel Dunai kapus nem tudott mit kezdeni, így 2:1-re módosult az eredmény. Továbbra is a nyögvenyelés volt a jellemző a játékra, illetve az, hogy folyamatos játék nem tudott kialakulni. Mármint úgy, hogy a labdát is hosszabban bevonják a játékba, mert a labda helyett legtöbbször egymás lábával voltak elfoglalva a csapatok. Egy szerencsés passz után Ugrai ugrott ki és a hazai kilátásokat ismét egy árnyalattal világosabbra festette, 3:1. Vésztőiek ismét szabadrúgáshoz jutottak. Ismét ugyanaz a játékos, az 5-össel játszó Litauszki futott a labdának, de ezúttal nem helyezte, hanem erőből rúgta meg, ami szerencsére felé ment. Az utolsó percben sajnos tovább gyakorolhatott, és azt már nem tudta fölé lőni. A labda olyan hihetetlen pályán esett a léc alá, úgy ejtette át a hálóőrünk mögé, hogy Dunai kapus a gólvonalon állt. Szép gól volt. Háromból kettő. A gólról (utolsó kép) készült kép elemzése még mindig folyamatban van. Ha ez fordítva történik, még örülni is tudtunk volna neki. A hazai szurkolóknak azonban már csak az az öröm maradt a meccs végére, hogy 3:2-nél a bíró lefújta a meccset.

Varga László edző összefoglalója tökéletes leírása a mérkőzésnek:
Küzdelmes mérkőzésen majdnem sikerült döntetlenre hozni a mérkőzést, de  Ugrai kiugrása megmentett ettől.

A Hunyadi a következő összeállításban lépett pályára: Dunai Tamás, Mochnács Tamás, Kriska Tamás, Borgulya János, Bobvos Ferenc, Kiss László, Kovács Norbert, Rácz Attila, Mochnács Gábor, Ugrai Sándor, Tóth Attila, cserék: Wéber Csaba, Steigler Ádám, Kiss Béla, Sinka Attila, Rusz Zoltán, Gugolya György

Vélemény, hozzászólás?

110402feszek

Gólyák és emberek harca

Szarvas, Székely Mihály téren játszótér fejlesztése