in

Nem megy a Szarvasnak

110418foci

110418fociZsinórban harmadjára lépett pályára hazai közönség előtt pályára a Szarvasi FC. Az előző két meccsen szerzett egy pont nem volt túl sok, de a hazai szurkolók bíztak a győzelemben a Hódmezővásárhely ellen.

Somogyi János a Valastyán-László, Pákozdi, Závoda, Csellár-Erdősi, Bakró, Demcsák, Klimaj-Somogyi, Bány kezdőcsapatnak szavazott bizalmat, amelyből hiányzott az eltiltott Kiri és Petykó.

Ősszel súlyos 5-2 arányú vereséget szenvedtünk vásárhelyen, és reménykedtünk, hogy játékosainkat fűti a visszavágás vágya. Ennek ellenére csapnivaló játékot hozott az első félóra, a két csapat nem szakadt meg a tavaszi napsütésben. Aztán sajnos Závoda Gabi hibájából a Vásárhely talált egy gólt, és végre felébredtek a hazaiak. Somogyi szabadrúgását védte nagy bravúrral Kovács, majd Bakró fejelt kapufát. Gólt azonban nem sikerült elérni, de nem volt látható jele annak, hogy a második félidőben szétesik a csapat.

Ám Bata újra betalált és már kettő volt a sárgák előnye. Csellár Sanyi hatalmas gólja után kerek egy percig reménykedhettünk. Újabb gólt ért el a HFC, mi kitámadtunk, ők pedig kontrákból szerezték a gólokat.

A végeredmény 1-5 arányú vásárhelyi győzelem lett. Nem volt reális az eredmény, nincs ekkora különbség a két csapat között. De két meccsen a Hódmezővásárhely tíz gólt rúgott nekünk. Valamit tudnak, amit mi nem.

A Szarvasból csak Csellár játéka dicsérhető.

Nyilatkozatok:

Somogyi János vezetőedző Szarvasi FC:

-Megérdemelten nyertek a vendégek.

Kandó Róbert vezetőedző Hódmezővásárhelyi FC:

-Ilyen különbséggel is megérdemelten győztünk.

A végén a Blue Front tagjai köszöntötték a vendégjátékosokat, a hazai drukkereknek, pedig ismét csak a keserűség jutott.

Mindannyian sikeresebb szereplést vártunk tavasszal. Ám a bravúros csepeli pontszerzést nem követte hasonló siker. Szerencsénkre van még két gyengébb csapat a csoportban, így nem vagyunk utolsók. Ennél azonban több kell. Tudja ezt jól játékos, vezető, edző. A nézőtéri beszólásokkal nem kell foglalkozni, ilyen a szurkoló, ha nincs eredmény mindenki hibás. De azért következő szombaton ott fog ülni a lelátón. Értük is kell küzdeni és patinás múlt miatt is. Várjuk a feltámadást, mert el fog jönni tudom.

Gunda Atilla

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

110414elsosegely

Ki a jobb elsősegélynyújtó?

110418piac

Pi(a)ci körkép