in

Megerőltetés nélküli diadal

110420kezilabda

110420kezilabdaKönnyedén nyerték hétvégi hazai bajnoki mérkőzésüket a szarvasi női kézilabdázók. A listavezető együttes a fiatal, tehetséges játékosok sorát felvonultató Kétsoprony együttesét fogadta, és kiváló első félidei játékkal aratott magabiztos győzelmet.

Villámrajtot vettek a házigazdák, a 10. percben már 6–1 állt az eredményjelző készüléken. Völgyi Sándor, a kétsopronyiak edzője – egyben a település polgármestere is – pár perccel később unta meg tanítványai tehetetlenségét, de időkéréssel sem tudta megtörni a helyiek lendületét. A kilencgólos félidei előny birtokában Száva Flórián edző a Zelei Bernadett-Kovács Ágnes belső kettős kivételével teljes sort cserélt.

A friss játékosok közel negyedórán át még elődeiknél is jobban „tolták a szekeret”. A két fél közötti legnagyobb különbség a 42. percben, 21–8-as állásnál csúcsosodott ki. A vendégek dicséretére szolgál, hogy ekkor sem adták fel. Keményen védekeztek, helyenként túlontúl is, támadásban pedig egyre többször vették be sikerrel Juhos Eszter kapuját, s ennek jutalmául a találkozó lefújásáig sikerült kozmetikázniuk az eredményen.

A hazai együttes tulajdonképpen nem csinált semmi extrát ezen a napon, mindössze hozta a kötelezőt. A nézők időnként azért bepillantást kaptak abba is, hogy miért pont a szarvasiak vezetik a mezőnyt.   

Száva Flórián: – Örülök annak, hogy minden egészséges játékosom hozzátette részét a mai sikerünkhöz.

Szarvasi NKK–Kétsopronyi SE 26–18 (15–6)

Megyei női bajnoki kézilabda-mérkőzés.

Szarvas, 50 néző. Vezette: Ferencz B., Ökrös D.

Szarvas: Kasik – Rubinstein 1, Csery 2, Kovács Á. 2, Hajdu 1, Zelei 12, Ábrahám.
Csere: Juhos (kapus), Tantucz 1, Pljesovszki 1, Kovács F. 2, Farkas 1, Precskó 3.
Edző: Száva Flórián.

A Kétsoprony legjobb góldobója: Petrovszki I. 5, Laurinyecz Beáta 4.

Vélemény, hozzászólás?

110420hartay

Versek a mának

110420fuvola

Fuvolások udvarlása