in ,

Orvhorgászt fogtak el

A Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai 2011. április 27-én egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe, aki Békésszentandrás külterületén, a III-as Körös folyó egyik csatornája mellett engedély nélkül horgászott.

20 óra 30 perckor Gyulai Mihály, a Körös-vidéki Horgászegyesületek Szövetségének hivatásos halőr csoportvezetője engedély nélküli horgászat miatt intézkedett egy férfival szemben és kért rendőri segítséget.

A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy a rendőrség előtt már ismert szarvasi férfi tilalmi időben, engedély nélkül horgászott és fogott és tartott meg méreten aluli halakat.

A rendőrök a helyszínen lefoglalták az orvhorgász által kifogott 6 db csukát és 10 db süllőt (melynek összértéke kb. 8.300.-Ft), valamint a 2 horgászbotot, majd az elkövetőt előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra.

A Szarvasi Rendőrkapitányság a férfivel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményezett és az elkövetőt szabálysértési őrizetbe vette.

Az ügy tárgyalására a Szarvasi Városi Bíróságon 2011. április 29-én kerül sor.

Szarvas, 2011. április 28.

Oltyán Sándor r. alezredes sk.
rendőrségi főtanácsos
kapitányságvezető

Vélemény, hozzászólás?

Mentőautó evangélikus hvek adományaiból az államadósság csökkentéséért

110428finn

Milyen volt Finnország?