in ,

Orvhorgászt fogtak el

A Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai 2011. április 27-én egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe, aki Békésszentandrás külterületén, a III-as Körös folyó egyik csatornája mellett engedély nélkül horgászott.

20 óra 30 perckor Gyulai Mihály, a Körös-vidéki Horgászegyesületek Szövetségének hivatásos halőr csoportvezetője engedély nélküli horgászat miatt intézkedett egy férfival szemben és kért rendőri segítséget.

A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy a rendőrség előtt már ismert szarvasi férfi tilalmi időben, engedély nélkül horgászott és fogott és tartott meg méreten aluli halakat.

A rendőrök a helyszínen lefoglalták az orvhorgász által kifogott 6 db csukát és 10 db süllőt (melynek összértéke kb. 8.300.-Ft), valamint a 2 horgászbotot, majd az elkövetőt előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra.

A Szarvasi Rendőrkapitányság a férfivel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményezett és az elkövetőt szabálysértési őrizetbe vette.

Az ügy tárgyalására a Szarvasi Városi Bíróságon 2011. április 29-én kerül sor.

Szarvas, 2011. április 28.

Oltyán Sándor r. alezredes sk.
rendőrségi főtanácsos
kapitányságvezető

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Mentőautó evangélikus hvek adományaiból az államadósság csökkentéséért

110428finn

Milyen volt Finnország?