in

Ez nem csak duma

110515duma

110515duma2011. május 11-én első alkalommal rendeztek Dumaestet Szarvason, a Vajda Péter Művelődési Központban,19.00 órai kezdettel.Ez egyfajta stand up comedy show – azaz állj ki és szórakoztass! – a legtehetségesebb magyar humoristákkal.

Óriási érdeklődés fogadta az eseményt, minden jegy elkelt napokkal szerda előtt. Az óminózus estén 18.00 órakor nyitották ki a kapukat,hogy mindenki elfoglalhassa helyét. 18.10-kor már kígyózó sorokban álltak a vendégek,a 13 éves kislányoktól egészen az idősebb korosztályig.

A körülbelül 400 ülőhelyes nézőteret pótszékekkel szerelték fel, hogy a 420 nevetésre vágyó, Showder Klub-fan kényelmesen elférjen. Az estre meghívott két humorista a tv-ből jól ismert Kiss Ádám és Hadházi László volt.

19 órakor Hadházi kezdett, majd közel 50 perc után vette át a szót Kiss Ádám. A műsorvezetők sziporkáztak, repkedtek a poénok. Az élet szinte minden területéről hoztak vicces sztorikat. A közönség zengett, dőlt a nevetéstől. A másfél órás tömény humor után mindenki fájó arcizmokkalés könnyes szemekkel hagyta el a helyet. Kiss Ádám az előadás után kiosztott néhány autogrammot, készített 1-1 fotót a lelkes rajongókkal, akik lenyűgözve vártak rá a bejáratnál.

Szerintem bátran kijelenthetem a szarvasiak nevében, hogy izgatottan várjuk a következő “adagot”. A két humorista különlegessé tett egy átlagos szerdai estét.

Vélemény, hozzászólás?

110515benka1

Hálózatépítés a tehetségfejlesztésben

110516bokor

Bokor mélyéről Bokorba