in

Az első munkanap

110801aola

110801aolaMegkezdődött az egyhónapos kegyetlen élményellenőri megbízatása az ország legjobb állását elnyert munkavállaló triónak, Tóth Erikának, Kerekes Áronnak és Denisz kutyának. Első napjuk elég feszítettre sikeredett. Ha bírják ezt a tempót nyaralásuk, pontosabban élményellenőri munkájuk során, akkor az 500 ezres munkadíj mellé prémiumot is kérnék a helyükben. Az első napot nagy médiaérdeklődés kíséri. Itt volt/van az m1 és a TV2 forgatócsoportja is.

A reggel keményen, egyből Babák Mihály polgármesterrel kezdődött, aki hivatalában fogadta a hármast, ahol aláírták a munkavállalói szerződést. Macsó világ ez. Erika vette észre a pályázatot, mégis Áron szignálhatta a team nevében a dokumentumokat. Babák Mihály ellátta őket egy kis útravalóval, mit nézzenek meg. Szerencsére csak kivonatosan tette meg, különben ez az írás nem jöhetett volna létre. Mivel Áron Nyíregyházán rádiós műsorvezető, polgármesterünk meghívta őt reggeli Erwinnel tartott showjába, de biztosította arról is, hogy ha élményellenőri munkája mellett munkával akar kikapcsolódni, a rádió ajtaja bármikor nyitva áll előtte.

 

A vendégek éjfél előtt érkeztek, azaz eleget tettek abbéli szerződéses kötelezettségüknek, hogy a szerződéses jogviszony augusztus 1-ével kezdődik, és egyből letesztelték a Lux Panziót, mint szállást. Innen éreztek a Polgármesteri Hivatalba, majd Szarvas pillanatnyilag első számú attrakciójához, a Víziszínpadhoz hajtottak.

A nap további részében meglátogatják az Arborétumot, hajókáznak a Katalin II-vel, ebédelnek a Szolíd Bohémban, majd irány a Szárazmalom, a Szlovák Tájház, a fürdés a Gyógyfürdőben, strandolás a Napestigben, barangolás, majd vissza az Arborétumba denevérlesre. A tempó olyan, mint mikor az embernek 5 napja van arra, hogy megnézze London minden nevezetességét, kipróbálja pubjait… csak London mintha nagyobb lenne.

Vélemény, hozzászólás?

110801torok

Harsonások Török Ádámmal

110801savanya

savanyújóska