Connect with us

Koncert

Pálinkás koncertet kívántak

110915mcl

110915mclDugig megtelt a Víziszínpad nézőtere dúdoló rajongókkal a XIV. Szilvanap nyitónapján a Magna Cum Laude koncertjén, ami valószínűleg az idei nyár utolsó, a nézők szabad akaratából teltházas műsora volt. Látva az emberáradatot csak egy ember kutatott a nézőtéren az emlékei között lázasan, hogy legalább egy MCL számot felidézzen, de esélytelenül, pedig ha mást nem, legalább a Pálinkadalt hallhatta volna a rádióban.

Kellemes meglepetéssel indult a koncert, mikor a négy zenész közül hárman gitárral – ketten akusztikussal – a kezükben vonultak be a színpadra és ültek le, amiből kezdett az lejönni, hogy nem várható gitárnyűvés útján elkövetett emberkínzás, inkább egy unplugged jellegű koncert várható.

A négy, eredendően gyulai zenész, Mező Mihály, Szabó Tibor, Kara Mihály és Kilián Imre már 12 éve zenélnek együtt. A kitartó munkának meg is lett az eredménye. Teltházas koncertek, nagy- és kislemezek sora után meghívást kaptak kisvárosunkba, aminek eddig valószínűleg csak a főutcáját ismerhették, és felléphettek a Víziszínpadunkon, ami reméljük, legalább akkora élmény volt számukra a sok sablonos színpad után, mint az ő előadásuk a szarvasi közönségnek.

A jobbnál jobb zenék közben kiderült, hogy az együttes saját pálinkát is készít, amit árukapcsolással a közönség figyelmébe is ajánlottak Pálinkadalukkal. A koncert színpadrengetően fejeződött be, mikor az énekes, Mező Misi megkérte a táncoslábú közönséget, hogy fáradjanak a színpadra, és érezzék jól magukat. Megtették.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

A rovatot támogatja:

Archívum

2011. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect