in

Törődjünk egymással!

110929jobbik

Vége a politikai uborkaszezonnak, a politikusok visszatértek szabadságukról. Ezt jelzi az is, hogy kedden három sajtótájékoztatót tartottak a pártok képviselői.

A Jobbik aznap második alkalommal, ezúttal több témában kérte a lakosság figyelmét a helyi sajtón keresztül. A párt szarvasi szervezete nevében Samu Tamás Gergő és Gajdos Attila ült a kamerák kereszttüzébe az egyik belvárosi söröző emeletén.

110929jobbik

Mostanság a legtöbb figyelmet a devizahitelesek ügye, illetve a megsegítésükre a kormányzat által kitalált segítség módja kapta. A Jobbik elégtelennek tartja a módszert, hogy a Kormány 180 forintos CHF árnál húzta meg a határt, ami felett segít, mert szerintük 80%-uk ez alatt vette fel a hitelt. Samu Tamás Gergő és pártja azt szeretné elérni, hogy a felvételi árfolyamon fizethessék vissza a hitelét minden érintett, ezért aláírásgyűjtésbe kezdenek, hogy a Kormány valódi megoldást keressen.

Gajdos Attila, a Jobbik önkormányzatba jutott képviselője, az önkormányzati törvényt ostorozta. Az új önkormányzati rendszer szerinte visszarendeződés a tanácsi rendszer irányába. Az önkormányzatok kiürülnek funkciók szempontjából, és felteszi a kérdést, hogy mi lesz az ezekhez a funkciókhoz társuló önkormányzati vagyonnal.

Gajdos Attila a közbiztonsággal, ill. az ügyek nyilvánosságra kerülésével sem elégedett. Problémák vannak a közbiztonsággal, és semmit sem tudunk a közelmúlt nagy értékre elkövetett rablásairól, de a város általános iskolájában történt esetről sem, aminek során egy 14 éves diák késsel fenyegette meg alsóbbéves diáktársát, és amiről csak az országos híradókból értesült. Ne adjunk teret a cigánybűnözésnek, törődjünk egymással, figyeljünk egymás értékeire, tette hozzá a jobbikos képviselő.

Vélemény, hozzászólás?

110928foldesi

Lőttek a magyar demokráciának

110930klenk

Az év önkéntese is osztott