in

Kegyelem kettes

111016foci

111016fociMit is lehet írni egy itthon elvesztett mérkőzésről? A száraz tények: a vendégek az első perctől kezdve veszélyeztették a kapunkat. A mieink a harmadik percben elkezdtek a saját térfelünkön keresztbe játszani. Ezt az öngyilkos taktikát utoljára az emlékezetes ZTE-Manchester meccsen láttam 0:0-ás meccsállásnál. Be is szorultunk a kapunk elé, aminek a 32. percben meg is lett a böjtje. A szabadrúgásból a kapu elé ívelt labdát a vendégek 7-ese fejel tolta a hálóba, 1:0. Egy igazán szép gólt láthattunk, aminek nem tudtunk örülni.

Sajnos továbbra sem állt össze a csapat, labdát csak villanásnyi időre tudtunk szerezni. Érett a következő gól. A 40. percben a dunaharaszti balszélső könnyedén vitte a labdát a partvonal mellett, majd az alapvonalról középre adta be, de szerencsére a középen tartózkodó vendégjátékos nem érte el azt. Ezt megúsztuk, de egy percet sem kellett várni a következő támadásig, amikor a labda a hálóba is került, ám a bíró a kapus támadása miatt nem adta meg a gólt. Újabb egy perc múlva fordított volt a helyzet, mikor kapusunk, Szabó, úgy ment a labdáért, hogy egyúttal vitt egy-két dunaharaszti lábat is, mire Pákolicz játékvezető határozottan a 11-es pontra mutatott. A büntetőt a vendégek értékesítették, 2:0.

A második félidőben tovább nőhetett volna a vendégek előnye, de a sors megkímélt minket egy nagyobb arányú, itthon elszenvedett vereségtől. Az 56. percben akkor ajtó-ablak helyzetet hagytak ki a vendégek, hogy maguk sem hitték el. Hogy mégse merüljön feledésbe, a 77. percben szinte teljesen megismételték ugyanezt. A mérkőzés lefújása előtt még sikerült kiharcolnunk egy büntető magunk ellen, amit az ítéletvégrehajtó szerencsére mellé lőtt.

Fiaink egy kegyelem kettessel vonultak le a pályáról.

Szarvasi FC—Dunaharaszti 0—2 (0—2), NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Szarvas, 100 néző. V.: Pákolicz.

Szarvas: Szabó B. — Murvai, Ferenczi, Petykó, Csellár — Bakró, Závoda (Demcsák), Mike, ifj. Somogyi, Kristóf (Klimaj) — Jurecska (Pákozdi). Edző: Somogyi János.

Somogyi János: — Jobb csapattól kaptunk ki.

Vélemény, hozzászólás?

111016komuves

Munkálkodni magunkért

111016_k1

Szarvasi siker a Harcosok Klubjában